جمعه 7 شهريور 1404
تاریخ : پنجشنبه 14 ارديبهشت 1402
کد 148607

جلسه کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید شهرستان پاکدشت برگزار شد

فرماندار پاکدشت گفت : فعالیت‌های گسترده تولیدی در حوزه صنعت و کشاورزی باعث شده تا بسیاری از واحدهای تولیدی در این شهرستان ،متقاضی جذب نیروی کار باشند.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان پاکدشت صبح روز چهارشنبه ،جلسه کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید شهرستان پاکدشت به منظور پیگیری و بررسی مشکلات و موانع ۱۱واحد تولیدی به ریاست فرماندار برگزار شد.

بر پایه این گزارش ، جلسه کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید شهرستان به ریاست محسن اردستانی فرماندار پاکدشت و با حضور ارجستانی معاون برنامه ریزی فرمانداری، شکری رئیس اداره صمت ، نادری رئیس اداره برق ، پژوهش نیا رئیس اداره امور مالیاتی، زینی وند رئيس اداره شبکه بهداشت و درمان، خانی زاد رئیس اداره منابع آب ودیگر مسئولان عضو کارگروه به منظور بررسی و رفع مشکلات شرکت های تولیدی و پیگیری مصوبات جلسه قبل در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد.
 
بر پایه این گزارش با حضور فرماندار و اعضای ستاد تسهیل به مشکل ۱۱ واحد تولیدی که از سوی مدیران واحدهای تولیدی مطرح شده بود ،رسیدگی و دستورات لازم برای رفع موانع آنان صادر شد.

فرماندار پاکدشت در این جلسه  اظهار داشت: برخی از متقاضیان سرمایه گذاری در شهرستان پاکدشت برای فعالیت‌های تولیدی و اشتغالزایی با مشکلاتی مواجه هستند که این مسائل با ظرفیت‌های داخلی قابل رفع است و باید، رفع موانع و مسائل آنان در قالب برنامه‌های ستاد تسهیل و رفع موانع تولید مورد توجه قرار گیرد.

اردستانی ادامه داد: فعالیت‌های گسترده تولیدی در حوزه صنعت و کشاورزی باعث شده تا بسیاری از واحدهای تولیدی متقاضی جذب نیروی کار باشند امانباید به وضع موجود بسنده و باید زمینه توسعه فعالیت‌های تولیدی را فراهم کرد.


  • نوشته شده
  • در پنجشنبه 14 ارديبهشت 1402
  • ساعت 12
  • توسط جابر کنگرلو فرمانداری پاکدشت
  • تعداد بازدید 2
  • واحد ارجاع دهنده وب سایت فرمانداری پاکدشت
نظرات شما
captcha refresh
Aa