بر اساس اطلاعیه قبلی، صبح امروز جابر کریمی فرماندار شهرستان ملارد از طریق سامانه تلفنی (۱۱۱) سامد به سوالات شهروندان و روستائیان این شهرستان پاسخ داد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان ملارد، بر اساس این گزارش، با عنایت به ظرفیت این سامانه، تعدادی از شهروندان ملاردی از ساعت ۹ الی ۱۰:۳۰صبح توانستند از طریق سامانه (۱۱۱) سامد، مطالبات خود را با جابر کریمی در میان گذاشته و خواستار رسیدگی به خواسته هایشان شدند.
فرماندار شهرستان ملارد ضمن استماع خواسته های شهروندان، راهنمایی های لازم را در خصوص رفع مشکلات مطرح شده ارائه داده و تعدادی از این افراد را برای ملاقات حضوری به فرمانداری دعوت نمود.
گفتنی است، معاونین فرماندار، بخشداران ملارد و صفادشت. شهردار ملارد و رئیس اداره بازرسی فرمانداری در این برنامه حضور داشتند.