مدير امور منابع آب تهران و پرديس گفت: در جهت اجرای طرح احياء و تعادل بخشي منابع آب زيرزمينی و صيانت از منابع آبی طي يك هفته كاری با انسداد 5 حلقه چاه غير مجاز از خروج 148 هزار و 500 متر مكعب آب در سال از سفره های آب زيرزمينی در حوزه عملكرد اين امور جلوگيری شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای تهران، "وحيد مرادی نسب" با اعلام مطلب فوق افزود: با تلاش كارشناسان واحد حقوقی، بازرسی و نظارت و با اخذ دستور قضايی طی يك هفته كاری ، 5 حلقه چاه غيرمجاز در محدوده عملكرد اين امور در تهران و پرديس در مجموع با دبی 7.5 ليتر بر ثانيه پر و مسدود شد.
مرادی نسب با تاكيد بر ارتباط خوب و همكاری تنگاتنگ با دستگاه قضايی برای برخورد با متخلفان و متجاوزان به منابع آب سطحی و زيرزمينی گفت: برداشت های بی رويه آب سبب افت سطح آب های زيرزمينی شده است و كاهش سطح آبهای زيرزمينی خطرات و عواقب جبران ناپذيری از جمله ايجاد فروچاله، فرونشست زمين، شور شدن آب و كاهش كيفيت آب را در پی دارد كه با توجه به اهميت موضوع، اين امور از هيچ كوششی در جهت صيانت از منابع آب دريغ نمی كند.
وی در پايان خاطر نشان كرد: امور منابع آب تهران و پردیس بر اساس قانون با هرگونه تخلف در زمينه آب های سطحی و زير زمينی با اهتمام جدی برخورد قانونی خواهد نمود.