دوشنبه 28 مهر 1404
تاریخ : دوشنبه 26 دي 1401
کد 146525

فرماندار ملارد: زنان در جوامع اسلامی از جایگاه ویژه ای برخوردارند 

فرماندار ملارد گفت: علی رغم تبلیغات سوء دشمنان، به برکت انقلاب اسلامی ایران، بانوان جایگاه رفیعی در عرصه های مختلف کشور دارند.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان ملارد، جابر کریمی در آئین تجلیل از بانوان شاغل در فرمانداری و بخشداریها با تبریک میلاد با سعادت حضرت زهرا (س) روز مادر و زن، آن بانوی بزرگ را در همه ابعاد فردی و اجتماعی یک انسان کامل برشمرد و گفت: حضرت فاطمه (س) در بعد فردی هم همسری فداکار و هم مادرى مهربان و ایثارگر محسوب مى شد و در بعد اجتماعی دفاع از ولایت سیره عملی و نظری آن بانوی بزرگ بود.
وی با اشاره به اتفاقات اخیر کشور و بیان اینکه دشمن در وقایع اخیر تمام توانش را برای ضربه زدن به جامعه زنان به میدان آورد، بیان داشت: حضرت زهرا سلام الله علیها کاملترین و برترین اسوه و الگو برای بانوان جامعه اسلامی برای رهایی از فتته ها است.
جابر کریمی گفت: علی رغم تبلیغات سوء دشمنان، به برکت انقلاب اسلامی ایران شرايط حضور بانوان در همه عرصه ها فراهم شد، امروز بانوان در بخش های مختلف جامعه حضور پر رنگی داشته و در عرصه های مختلف خوش درخشیده اند.
وی با بیان اینکه مسئولیت و تکلیفی که بر دوش بانوان در جامعه کنونی هست تکلیف مهمی است، اظهار کرد: اگر زنان جامعه اسلامی سیره و روش زندگی حضرت زهرا (س) را الگوی خود قرار دهند، نسل های پويا و متعهد پرورش خواهد يافت.
فرماندار ملارد گفت: بانوان شاغل در ادارات جدا از وظیفه بزرگ مادری و تعلیم و تربیت فرزندان توانسته اند به خوبی در حوزه های مختلف اداری و حتی مدیریت بخش های مختلف ادارات شهرستان نقش مهمی ایفا کنند که این خود نشان از پشتکار، وظیفه شناسی و دلسوزی در انجام امور محوله آنان دارد .
  • نوشته شده
  • در دوشنبه 26 دي 1401
  • ساعت 12
  • توسط یوسف قربانی /ادمین فرمانداری ملارد
  • تعداد بازدید 22
  • واحد ارجاع دهنده فرمانداری ملارد
نظرات شما
captcha refresh
Aa