سه شنبه 29 مهر 1404
تاریخ : چهارشنبه 20 مهر 1401
کد 144158

استاندار تهران: لزوم اقدامات فرهنگی و تبلیغی در زمینه جوانی جمعیت/ تسهیلات مختلف به خانواده های پرجمعیت اطلاع رسانی شود

استاندار تهران بر استفاده از ظرفیت های مختلف فرهنگی و تبلیغی جهت جوانی جمعیت تاکید کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران؛ محسن منصوری در جلسه ستاد جمعیت و خانواده استان اظهار داشت: مسئله جوانی جمعیت همواره مورد تاکید مقام معظم رهبری بوده و بخش زیادی از این مسئله فرهنگی می باشد.

وی ادامه داد: باید در حوزه فرهنگ عمومی تمرکز کنیم تا بتوانیم اقدامات موثری را در زمینه فرزندآوری و جوانی جمعیت دنبال کنیم.

استاندار تهران عنوان کرد: استان تهران ۲۰ درصد جمعیت کل کشور را دارد و از این لحاظ می تواند نقش موثری در جوانی جمعیت ایفا کند که این امر منوط به پیگیری اقدامات فرهنگی و تبلیغی مختلف است تا بتوانیم به الگویی برای کشور تبدیل شویم.

منصوری سپس گفت: استفاده از ظرفیت دانشگاه ها، صدا و سیما، دستگاه های مختلف، مساجد، تریبون های نماز جمعه در این زمینه ضروری است.

وی خاطر نشان کرد: باید تسهیلات مختلفی که برای خانواده های پرجمعیت در نظر گرفته شده را اطلاع رسانی کرد، همچنین شهرداری ها و فرمانداری های استان تهران فضاسازی کالبدی شهرها را به سمت موضوع جوانی جمعیت و تبلیغ فرزندآوری سوق دهند.

انتهای پیام/
 
 
  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 20 مهر 1401
  • ساعت 08
  • توسط راحله جمعه زاده/ استانداری تهران
  • تعداد بازدید 66
نظرات شما
captcha refresh
Aa