سه شنبه 22 مهر 1404
تاریخ : پنجشنبه 8 ارديبهشت 1401
کد 141651

بازدید استاندار تهران از سازمان انتقال خون/ منصوری: مراکز اهدای خون در استان تهران در راستای افزایش ذخیره خون افزایش می یابد

منصوری گفت: اهدا خون یکی از اقدامات مهم و موثر در حوزه بهداشت و درمان است و باید این اقدام حسنه بیشتر در کشور جلوه پیدا کند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران، محسن منصوری چهارشنبه شب پس از بازدید از سازمان انتقال خون استان تهران اظهار داشت:‌ اهدای خون یکی از اقدامات مهم و موثر در حوزه بهداشت و درمان است و باید این اقدام حسنه بیشتر در کشور جلوه پیدا کند.

 

وی با بیان اینکه تعداد مراکز اهدا خون به نسبت جمعیت در استان تهران کم است، افزود: با همکاری خیرین، شهرداران و فرمانداران باید مراکز اهدا خون توسعه یابد تا مردم به راحتی بتوانند در نزدیکترین محل زندگی خون اهدا کنند.

 

استاندار تهران با بیان اینکه ساخت بیمارستان در استان شتاب گرفته، تصریح کرد: در سال های اخیر ساخت مراکز درمانی به نسبت رشد جمعیت نبوده است که در سفر اخیر ریاست جمهوری بر تسریع در احداث این مراکز در مناطق شرقی و غربی استان تهران، تاکید شد.

 

منصوری سپس خاطرنشان کرد: تلاش داریم مراکز اهدای خون هرچه سریعتر در سطح شهر تهران و شهرستان های استان گسترش یابد تا شاهد افزایش ذخیره خون باشیم.

 

انتهای پیام/

  • نوشته شده
  • در پنجشنبه 8 ارديبهشت 1401
  • ساعت 13
  • توسط مجتبی کریمی
  • تعداد بازدید 3
نظرات شما
captcha refresh
Aa