سه شنبه 22 مهر 1404
تاریخ : سه شنبه 3 اسفند 1400
کد 140766

عسگری: لزوم تامین برق شهرک های صنعتی و واحدهای تولیدی/ مشوق های سرمایه گذاری در تولید برق شفاف و واقعی باشد

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران گفت: یکی از دغدغه های استان در موضوع تامین زیرساخت ها مسئله تامین برق شهرک های صنعتی و واحدهای تولیدی است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران؛ حشمت اله عسگری در جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی اظهار داشت: تامین زیرساخت های تولید از عوامل موثر در جذب سرمایه گذاری، رونق تولید و ایجاد اشتغال خواهد بود و یکی از دغدغه های استان در موضوع تامین زیرساخت ها مسئله تامین برق شهرک های صنعتی و واحدهای تولیدی است که طی دو سال اخیر اقدامات خوبی برای مرتفع شدن موضوع از جمله تفاهم نامه های چندجانبه میان دستگاه های اجرایی ذی ربط منعقد گردیده است.

وی با اشاره به کسری 10 هزار مگاواتی برق در کشور افزود: 20 درصد از این میزان در استان تهران مورد نیاز است و در این راستا نیاز اقدامات اساسی از جمله شفافیت مشوق های سرمایه گذاری در برق به ویژه انرژی خورشیدی وCHP جهت ترغیب سرمایه گذاران می باشیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران همچنین عنوان کرد: قیمت معقول خرید برق از تولیدکنندگان این صنعت و پرداخت به موقع طلب سرمایه گذاران برق توسط وزارت نیرو از جمله عوامل تاثیرگذار دیگر در سرمایه گذاری در صنعت برق است و علاوه بر اعطای مشوق های سرمایه گذاری برای بخش خصوصی بازدهی واحدهای نیروگاهی نیز باید افزایش یابد.

عسگری با اشاره به مدیریت مناسب برق در زمستان سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته گفت: با این حال کماکان در صنایع بزرگ مثل سیمان و فولاد دچار کمبود هستیم که انتظار می رود کسری برق بین استان ها توزیع و هر استان نسبت به تامین کسری مورد نیاز از محل سرمایه گذاری جدید اقدام نماید.

وی در ادامه جلسه با تاکید بر مخرب بودن نقش کالاهای قاچاق بر اقتصاد و تولید داخلی ادامه داد: افزایش کیفیت و کاهش قیمت تمام شده تولیدات داخلی نقش بازدارنده ای در کاهش کالای قاچاق خواهد داشت و منجر به اعتماد بیشتر مردم به کالاهای ساخت داخل خواهد شد.

معاون اقتصادی استاندار تهران با اشاره به اتفاقات و اقدامات خوب در سال های اخیر در حوزه صنعت لوازم خانگی بیان کرد: تاکیدات و توصیه های رهبر معظم انقلاب در این صنعت و همت دولت منجر به این اقدامات و جهش مناسب این صنعت گردید به گونه ای در سال جاری شاهد رشد 73 درصدی این صنعت نسبت به سال گذشته هستیم.

عسگری تصریح کرد: نگاه عمیق و ریشه‌ای دولت در برخورد با منشأ قاچاق و همت و تلاش تولیدکنندگان در افزایش کیفیت و کاهش قیمت به عنوان مکملی تاثیر گذار در کاهش و حذف قاچاق کالا به کشور است.

وی همچنین ساماندهی مرزها، نظارت در مسیرهای قاچاق و فراهم آوردن زیرساخت های تولید را از عوامل موثر بر کاهش قاچاق دانست و افزود: صنعت کشور به ویژه استان تهران ظرفیت لازم جهت حضور بیشتر در بازارهای منطقه ای و جهانی را داراست و تحقق این امر دور از دسترس نمی باشد.

انتهای پیام/

  • نوشته شده
  • در سه شنبه 3 اسفند 1400
  • ساعت 15
  • توسط مجتبی کریمی
  • تعداد بازدید 1
نظرات شما
captcha refresh
Aa