سه شنبه 25 شهريور 1404
تاریخ : سه شنبه 28 دي 1400
کد 140195

فرماندار شهرستان قدس خبر داد؛

اصلاح زیرساخت‌های شهرقدس در حوزه‌های مختلف

فرماندار قدس از اصلاح زیرساخت‌های شهرقدس در حوزه‌های مختلف با همکاری دستگاه‌های اجرایی خبرداد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان قدس، وحید گلی‌کانی در دیدار مردمی مسئولان با مردم تحت عنوان نهضت خدمت رسانی که در مسجد صاحب الزمان(عج) منطقه سرخه‌حصار با حضور امام جمعه و دیگر مسئولین شهرستانی برگزار شد، بیان کرد: یکی از عمده دغدغه‌های شهروندان تامین آب شرب سالم است که با پیگیری‌های انجام شده، برای اولین بار شاهد احداث 3 هزار و 555 متر خط انتقال از تصفیه خانه شماره 6 تهران مبنی بر تامین آب پاک شهرستان با دبی 250 لیتر در ثانیه هستیم.

 

وی افزود: تصفیه خانه فاضلاب این شهر درسال 89 با صرف هزینه‌های بسیار افتتاح شد اما در حال حاضربا اشباع شدن، ظرفیت مدول یک و گسترده شدن هزینه‌های اجرایی مدول دوم روبه‌رو هستیم و پشنهاداتی به منظور استفاده از پساب خروجی این تصفیه خانه در محل سالن جلسات فرمانداری با حضور نماینده مردم شهرستان های قدس، ملارد و شهریار در مجلس شورای اسلامی و دیگر مدعوین جلسه توانستیم حق آبه ای را برای مصارف صنعتی و کشاورزی برنامه ریزی و درحال پیگیری تا حصول نتیجه هستیم.

 فرماندار شهرستان قدس عنوان کرد:در سطح شهرستان 46 حلقه چاه با دبی یک هزار و 46 لیتر بر ثانیه داشته که از این تعداد 5 چاه در اختیار شهرداری جهت آبیاری فضای سبز و خدمات شهری استفاده می‌شود که با بهره برداری از پساب آب تصفیه خانه فاضلاب برای مصارف فضای سبز شهرداری می توانیم پنج حلقه چاه را به چرخه تامین آب شرب شهرستان اضافه نمود.

 

گلی‌کانی در خصوص مشکلات حوزه آموزش و پرورش  ادامه داد: در حوزه آموزش و پرورش با کمبود 190 کلاس درس مواجه هستیم که با جذب خیرین به زودی کلنگ زنی یک باب مدرسه در منطقه‌ محروم شهرستان انجام می‌شود.

نماینده عالی دولت در شهرستان گفت: با پیگیری‌های صورت گرفته زمینی برای ساخت ستاد فرماندهی اختصاص داده شده که امیدواریم با انجام شدن مراحل قانونی آن پس از تامین اعتبارات لازم برای شروع عملیات اجرایی،  ان شاء الله تا پایان سال شاهد کلنگ زنی آن باشیم و در محله سرخه‌حصارنیز زمین  برای احداث کلانتری اختصاص یافته است.

 

وی تصریح کرد: به منظور ارتقا امنیت منطقه  باید نسبت به تامین روشنایی برخی از مناطق اقدام شود، همچنین همجواری با برخی از مناطق تهران موجب شد، تصمیماتی مانندرسیدگی به دوربرگردان‌ در این محدوده‌ها در استان پیگیری و نسبت به رفع آن اقدام شود.

 

فرماندار قدس همچنین گفت: طی بازدیدهای صورت گرفته از 10 نانوایی به منظور بررسی وضعیت پخت و توزیع نان با 8 مورد تخلف در کم‌فروشی مواجه شدیم که برخوردی جدی نسبت به آن صورت گرفت.

 

وی در پایان به اعضای شورای شهر پیشنهاد داد در راستای خدمت رسانی به مردم شریف شهر قدس برنامه ریزی های لازم برای تقسیم بندی شهر به 9 منطقه که مسئولیت هر منطقه با یکی از اعضای شورای شهر بوده و به احصاء و پایش مشکلات و تشکیل جلسات با دستگاه های اجرایی و ادارات ذیربط جهت تسریع در رفع مشکلات منطقه مربوطه بپردازند.

  • نوشته شده
  • در سه شنبه 28 دي 1400
  • ساعت 11
  • توسط محمدرضا پاکراه/فرمانداری قدس/ادمین
  • تعداد بازدید 0
نظرات شما
captcha refresh
Aa