به مناسبت هفته پژوهش، 30 نفر از پژوهشگران برتر و مؤلفان فرهنگی و دانشآموز دماوند به مناسبت هفته پژوهش تجلیل شدند.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان دماوند، همایش هفته پژوهش و تجلیل از پژوهشگران برتر شهرستان دماوند امروز با حضور جمعی از معلمان و پژوهشگران در اردوگاه مصطفی خمینی شهر دماوند برگزار شد.
در این همایش حجتالاسلام فتاح دماوندی، امام جمعه شهرستان دماوند، حجتالاسلام سید احمد میرشریفی، امام جمعه شهر آبسرد و حومه، زهرا طاولی، مدیر آموزش و پرورش دماوند، مهدی غلامرضایی، سرپرست شهرداری دماوند، اعضای شورای اسلامی شهرهای دماوند و آبسرد، اسماعیلی، نماینده دفتر نماینده مردم دماوند و فیروزکوه در مجلس و جمعی از مدیران ادارات فرهنگی، فرهنگیان و دانشآموزان برتر حضور داشتند.
این همایش با تلاوت آیاتی از قرآن و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران آغاز شد و در ابتدا، زهرا طاولی، مدیر آموزش و پرورش دماوند و سپس میهمان ویژهبرنامه لیلی فریدونی، مدرس دانشگاه شهید رجایی به سخنرانی پرداختند؛ امام جمعه شهرستان دماوند از دیگر سخنرانان همایش هفته پژوهش بود.
همچنین در ادامه همایش، طیبه نوحی، پژوهشگر برتر منطقه دماوند در سطح استان و کشور در خصوص موضوع پژوهش خود توضیح را ارائه داد و سپس، کلیپی با محوریت معرفی پژوهشگران و مؤلفان فرهنگی و دانشآموز پخش گردید.
یکی دیگر از برنامههای این همایش، اجرای زنده موسیقی توسط دانشآموزان دبیرستان امام خمینی (ره) دماوند در دو بخش پاپ و سنتی بود.
همچنین در پایان همایش، از مؤلفان و پژوهشگران برتر دانش آموز و معلم منطقه دماوند با اهدای لوح سپاس و هدایایی تجلیل به عمل آمد.