به مناسبت ایام فاطمیه مراسم عزاداری در مرکز اعصاب و روان خانه پدری با حضور سرپرست فرمانداری شهرستان قدس ، امام جمعه شهرستان و حجت الاسلام و المسلمین علم الهدی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان قدس: به مناسبت ایام فاطمیه مراسم عزاداری در مرکز اعصاب و روان خانه پدری با حضور وحید گلی کانی سرپرست فرمانداری شهرستان، حجت الاسلام و المسلمین جوکار امام جمعه شهرستان و حجت الاسلام و المسلمین عبدالهادی علم الهدی و دیگر مسئولین شهرستان برگزار شد.
این مراسم با مداحی و عزاداری به مناسبت ایام فاطمیه شروع شد و سپس مسئولین پس از اقامه نماز جماعت ظهر و عصر از سالن های بستری بیماران دیدار داشتند.
گفتنی است مرکز اعصاب و روان با ظرفیت 74 نفر از سال 98 شروع به کار نموده و در حال حاضر با 15 نفر پرسنل که شامل پزشک، مدد کار، پرستار، روانشناس، بهیار و نیروهای خدماتی دیگر به ارائه خدمات به مددجویان می باشد.


