دوشنبه 3 شهريور 1404
تاریخ : شنبه 1 آبان 1400
کد 139252

تولید بیش از 550 تن عسل در سال گذشته در دماوند

مدیرجهاد کشاورزی شهرستان دماوند با اشاره به تولید بیش از 550 تن عسل در سال گذشته از برگزاری دوره آموزشی پرورش زنبور عسل خبر داد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان دماوند، حسین اردلانی با بیان این مطلب اظهار داشت: شهرستان دماوند به واسطه پوشش گیاهی یکی از مناطق مستعد پرورش و تولید عسل محسوب می شود، به همین منظور دوره آموزشی پرورش زنبور عسل باتوجه به پتانسیل های موجود و سابقه موفق پرورش زنبور عسل برگزار شد تا علاوه بر آموزش زمینه اشتغال علاقه مندان نیز فراهم شود.

 

وی افزود: بر اساس آخرین سرشماري 440 نفر در شهرستان دماوند به فعاليت زنبور دارى مشغول هستند و میزان تولید عسل شهرستان درسال گذشته 556 تن بوده است.

 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دماوند گفت: در سال گذشته زنبوردار نمونه استان تهران از شهرستان دماوند انتخاب شده است.


انتهای پیام/

  • نوشته شده
  • در شنبه 1 آبان 1400
  • ساعت 12
  • توسط سعید خانی /فرمانداری شهرستان دماوند
  • تعداد بازدید 0
نظرات شما
captcha refresh
Aa