سه شنبه 4 شهريور 1404
تاریخ : شنبه 6 آذر 1400
کد 138364

حضور سردار ذوالقدر در سازمان جهاد کشاورزی استان تهران/ همکاری مشترک بسیج سازندگی سپاه سیدالشهدا و جهاد کشاورزی

همزمان با هفته بسیج، سردار سرتیپ‌دوم پاسدار ذوالقدر فرمانده سپاه حضرت سیدالشهدای استان تهران به منظور بررسی آخرین وضعیت پروژه‌های مشترک حوزه آب و خاک در سازمان جهاد کشاورزی استان تهران حضور یافت.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان تهران، در راستای اجرای تفاهم‌نامه منعقده فی‌مابین سازمان جهاد کشاورزی استان تهران و بسیج سازندگی سپاه سیدالشهدای استان تهران درخصوص عملیات احداث کانال‌های عمومی آبیاری کشاورزی و انتقال آب با لوله در سطح سه شهرستان فیروزکوه، ملارد و پاکدشت، جلسه‌ای به‌منظور بررسی آخرین اقدامات انجام‌شده و وضعیت پروژه‌های در دست اجرا با دیدگاه رفع موانع و مشکلات موجود و تدوین برنامه زمان‌بندی طرح‌هایی که تاکنون عملیاتی نشده‌اند، با حضور سردار سرتیپ‌دوم پاسدار ذوالقدر فرمانده سپاه حضرت سیدالشهدای استان تهران، ایوب فصاحت رئیس سازمان، معاونین، مدیران ستادی و مدیران جهاد کشاورزی شهرستان‌های ملارد فیروزکوه و پیشوا برگزار شد.
سردار ذوالقدر در این جلسه با بیان این‌که بسیج امروز به‌ جان و دل مردم نشسته است، افزود: بسیج همواره نقش پررنگی در آبادی و آبادانی کشور داشته‌است و هر جا نیازی به حضور نیروهای جهادی بوده بسیج حضور داشته است از جمله واکسیناسیون عمومی فلج‌اطفال.
وی با اشاره به تکمیل 513 پروژه ناتمام در ده ماه گذشته درسطح استان تهران گفت: پروژه های ناتمام سنوات قبل بسیج سازندگی ازجمله احداث مسجد،  مدرسه، خانه محرومین و زلزله زدگان، بند خاکی، کانال های انتقال آب، استخرهای ذخیره آب و .... تابستان امسال تکمیل و به اتمام رسید.
 وی با تاکید بر این‌که بسیج برای دریافت پول کار نمی‌کند، اظهار داشت: بسیجیان خدمت را دوست دارند و از هیچ تلاشی در این راه دریغ نخواهند کرد.
سردار ذوالقدر با اشاره به تلاش جهادگران در حوزه جهاد سلامت گفت: گروه‌های جهادی در تمام نقاط دوردست به ‌صورت داوطلبانه خدمات ارائه می‌دهند؛ همان‌طور که از ابتدای انقلاب شعار "جهاد برای مردم" در جهاد سازندگی مطرح بود همچنان باید جهادی کار کرد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران از چهار پروژه تعریف‌شده در حوزه آب‌وخاک با همکاری بسیج سازندگی سپاه سیدالشهدا خبر داد و گفت: در ملارد، پیشوا و پاکدشت نیز چند پروژه دیگر هم وجود دارد که تفاهم‌نامه آن به‌زودی منعقد خواهد شد.
فصاحت با اشاره به دیدار برخی از مسئولین سازمان جنگل ها با رهبر معظم انقلاب اسلامی اظهار داشت: ایشان فرمودند که مسئولین باید عرضه از خودشان نشان دهند؛ در همین راستا سازمان جهاد کشاورزی استان تهران نیز تمام تلاش خود را برای حفظ کاربری اراضی و حمایت از تولید به خرج خواهد داد.
وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان این‌که همه زمین‌خواران امروز می‌دانند که نباید برای تصاحب زمین به تهران بیایند اظهار داشت: جهاد کشاورزی علاقه‌ای به تخریب ندارد اما برای حفظ کاربری اراضی کشاورزی می‌کوشیم چراکه اگر تلاشی در این زمینه نداشته باشیم سالانه ده‌درصد اراضی ما تغییر کاربری پیدا می‌کند که این مسئله بسیار خطرناک است.
وی تاکید کرد: درحال حاضر برای اولین‌بار در سطح استان تهران تمام مجوزهای صادره در خصوص تغییر کاربری اراضی در حوزه تبصره چهار را تک‌به‌تک بررسی و راستی‌آزمایی می‌کنیم که بیش‌از هزار مجوز را شامل می شود.
وی در ادامه با بیان این‌که آماده همکاری با بسیج در این زمینه هستیم اظهار داشت: در حوزه حفظ اراضی کشاورزی در حریم ها درحال انعقاد تفاهم‌نامه با شهرداری هستیم و علاوه بر آن نیز دو فرمانده گشت اراضی دربخش مرکزی و شرقی درسطح استان مشخص شده که در ماه آینده نیز یک مرکز فرماندهی دربخش غربی به آن‌ها اضافه خواهد شد.
فصاحت با بیان این‌که همکاران ما در حوزه اراضی تمام‌قد پای کار هستند اظهار داشت: شرایط تهران به گونه‌ای است که باید به دلیل کمبود آب در حفظ اراضی کشاورزی کوشید.
وی از ادامه همکاری با بسیج مهندسی در سال آینده خبر داد و گفت: در تلاشیم تا هیچ محصول ذرتی در استان تهران به‌جز کشت تیپ با روش دیگری کشت نشود؛  درسال زراعی گذشته نیز این روش کشت در برخی نقاط استان انجام شد و نشان داد که میزان بهره وری و تولید در واحد سطح افزایش یافته و با بالا رفتن بازدهی مصرف، میزان آب مصرفی به یک‌سوم کاهش یافته است.
معینی نژاد، مدیر هماهنگی ترویج سازمان در بخش دیگری از این جلسه با تبریک هفته بسیج به تفاهم‌نامه سپاه با رئیس سازمان تحقیقات کشاورزی در خصوص آموزش و اطلاع‌رسانی اشاره کرد که سردار ذوالقدر نیز با اشاره به وجود دو هزار پایگاه مقاومت بسیج از اعلام آمادگی خود برای آموزش نیروها خبر داد و به کشت یک میلیون و دویست هزار اصله نهال از شمالی‌ترین تا جنوبی ترین نقطه تهران پرداخت.
 
  • نوشته شده
  • در شنبه 6 آذر 1400
  • ساعت 08
  • توسط سازمان جهاد کشاورزی استان تهران
  • تعداد بازدید 54
نظرات شما
captcha refresh
Aa