چهارشنبه 19 شهريور 1404
تاریخ : سه شنبه 25 آبان 1400
کد 137973

فرماندار پاکدشت از تامین مرغ و تخم مرغ توسط تولیدکنندگان شهرستان به میزان بیش از نیاز مصرف کنندگا‌ن خبرداد

فرماندار پاکدشت گفت : با تدابیری که در دولت اتخاذ شده، در حال حاضر در زمینه تامین و توزیع گوشت مرغ و تخم مرغ هیچ مشکلی در سطح شهرستان وجود ندارد و کالاهای اساسی با نرخ مصوب در دسترس شهروندان قرار دارد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان پاکدشت فرماندار پاکدشت صبح روز سه شنبه در حاشیه بازدید از عاملیت توزیع مرغ کشتار روز در شهرستان گفت : با تدابیری که در دولت اتخاذ شده، در حال حاضر در زمینه تامین و توزیع گوشت مرغ و تخم مرغ هیچ مشکلی وجود ندارد و کالاهای اساسی و پروتئینی بیش از نیاز شهرستان با تلاش ستاد تنظیم بازار شهرستان ، اداره تعزیرات حکومتی ، جهاد کشاورزی، صنعت ،معدن و تجارت، اتاق اصناف و فعالین این حوزه به خصوص توزیع کنندگان با نرخ مصوب در دسترس شهروندان قرار دارد.

 جمارانی افزود : روزانه به طور میانگین بیش از ۱۵ تن مرغ گرم تامین و با نرخ ۳۱۰۰۰تومان در واحدهای مرغ فروشی توزیع می گردد.

وی اظهار کرد : مرغ منجمد هم به میزان روزانه حدود ۱۰ تن با قیمت ۲۰ هزار تومان در سطح شهرستان توزیع می شود و شهروندان نگرانی از بابت تامین گوشت مرغ نداشته باشند و این روند توزیع به صورت پایدار و مستمر ادامه دارد.

فرماندار پاکدشت ادامه داد :با تلاش تولیدکنندگان بومی ، تامین مرغ از طریق مرغداری های شهرستان انجام میشود و با توجه به ظرفیتی که در این واحدهای تولیدی وجود دارد ، به طور کامل پاسخگوی نیاز مردم در سطح شهرها و روستاها می باشد.

 جمارانی با اشاره به توزیع مرغ گرم در بیش از ۶۰ واحد صنفی مشخص در شهرستان از شهروندان درخواست کرد که به اندازه نیاز و مصرف هفتگی خود نسبت به خرید مرغ اقدام نمایند و از این بابت هیچگونه نگرانی نداشته باشند و فرآیند تامین و توزیع این اقلام به صورت کامل و مستمر در حال انجام است.

فرماندار پاکدشت گفت : در مورد تخم مرغ هم بحمدالله ظرفیت تولیدی در شهرستان بیش از نیاز مصرف کنندگان است و حدود روزانه ۷ تن تخم‌مرغ با نرخ مصوب شانه ای ۴۳۰۰۰ تومان در تمامی مراکز، آماده عرضه است.

 جمارانی افزود : گشت تعزیرات به طور مستمر و روزانه در حال کنترل قیمت ها است و چنانچه تخلفی صورت گرفته باشد با واحد مورد نظر برخورد قانونی صورت می گیرد.

وی از شهروندان خواست : گزارشات خود را  به اداره تعزیرات حکومتی، جهاد کشاورزی یا فرمانداری منعکس نمایند تا به سرعت پیگیری شود.


  • نوشته شده
  • در سه شنبه 25 آبان 1400
  • ساعت 04
  • توسط روابط عمومی فرمانداری پاکدشت
  • تعداد بازدید 59
  • واحد ارجاع دهنده وب سایت فرمانداری پاکدشت
نظرات شما
captcha refresh
Aa