فرماندار پاکدشت گفت : استمرار ارتباط و دیدار منظم و مرتب مدیران با مردم و اطلاع بی واسطه از مشکلات آنها مورد تاکید فرمانداری است.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان پاکدشت برنامه ملاقات مردمی مهدی یوسفی جمارانی فرماندار پاکدشت با اقشار مختلف مردم شریف شهرستان صبح روز سه شنبه در محل اداره بیمه سلامت شهرستان با حضور حیدری رئیس این اداره برگزار و به درخواست ها، پیشنهادها و شکایت های شهروندان رسیدگی شد.
بر پایه این گزارش فرماندار پاکدشت در حاشیه این برنامه گفت : استمرار ارتباط و دیدار منظم و مرتب مدیران با مردم و اطلاع بی واسطه از مشکلات آنها مورد تاکید فرمانداری است.
یوسفی جمارانی ،دیدارهای مستقیم با مردم را راهبردی و تاثیر گذار دانست و تاکید کرد: در حال حاضر تمامی مسوولان اجرایی شهرستان ، موظفند برای رفع سریع تر مشکلات مراجعین به شکل مرتب و مداوم با شهروندان دیدار کنند و راهکار های لازم و قانونی را به منظور برطرف کردن مشکلات ارایه دهند.
لازم به ذکر است، دیدارهای چهره به چهره فرماندار شهرستان پاکدشت در راستای تکریم ارباب رجوع و با هدف دسترسی آسان تر عموم به مسئولین ،سه شنبه هر هفته با اطلاع رسانی قبلی در محل ادارات و روزهای چهارشنبه در مساجد محلات شهرستان برگزار می گردد .
گفتنی است تاکنون برنامه ملاقات مردمی فرماندار در ادارات آب و فاضلاب ، گاز ، بنیاد شهید و امور ایثارگران ، شبکه بهداشت و درمان و بیمه سلامت شهرستان پاکدشت برگزار شده است.




