فرماندار پاکدشت با اشاره به اینکه روستاها منبع پویا در اقتصاد هستند گفت : اجرای طرح های هادی و همچنین پرداخت تسهیلات به منظور اشتغالزایی تاثیر بسزایی در کاهش آمار مهاجرت روستائیان به شهرها خواهد داشت.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان پاکدشت عصر روز شنبه ، جلسه بررسی مسائل و مشکلات روستاهای بخش مرکزی به ریاست مهدی یوسفی جمارانی فرماندار شهرستان پاکدشت و با حضور شیرازی معاون سیاسی و انتظامی فرمانداری ، علیمحمدی معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرمانداری ، خانی بخشدار مرکزی ، علیدادی بخشدار شریف آباد و دیگر مسئولان در سالن جلسات بخشداری مرکزی برگزار شد.
بر پایه این گزارش فرماندار پاکدشت در این جلسه ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس گفت : اشتغالزایی و کارآفرینی از مهمترین راهکارهای توسعه روستاها به شمار میرود و مسئولان مربوطه با ارائه تسهیلات و طرحهای تشویقی و افزایش اشتغالزایی در روستاها، گام مهمی جهت جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهرها بردارند.
یوسفی جمارانی افزود : با توجه به اینکه روستاها منبع پویا در اقتصاد هستند ،بنابر این روستاییان و کشاورزان بیش از دیگر مناطق به دریافت امکانات و خدمات برای تأمین نیازهای اساسی خود نیاز دارند ،به همین دلیل ما موظفیم خدمت رسانی بیشتری در این مناطق داشته باشیم تا شاهد توسعه بیش از پیش روستاهای شهرستان باشیم.
فرماندار پاکدشت ادامه داد : شوراهای اسلامی شهر و روستا با یک برنامه ریزی مدون برای ادامه توسعه و پیشرفت متوازن در سطح شهرستان تلاش کنند .
جمارانی افزود: عمران و توسعه روستاها یکی از برنامه های مهم در راستای سیاست های دولت است که انسجام و تلاش شوراهای اسلامی در راستای به ثمر نشستن اهداف پیش رو ضروری است.
نماینده عالی دولت در شهرستان پاکدشت گفت : اجرای طرحهای هادی و همچنین پرداخت تسهیلات بهمنظور اشتغالزایی تاثیر بسزایی در کاهش آمار مهاجرت روستائیان به شهرها خواهد داشت.
وی برلزوم تعامل هرچه بیشتر اعضای شوراهای اسلامی با مدیران دستگاه های اجرایی در جهت پیشبرد امور عمرانی و توسعه همه جانبه شهرستان تاکید کرد.


