سه شنبه 22 مهر 1404
تاریخ : دوشنبه 15 شهريور 1400
کد 135216

فرماندار رباط کریم در جلسه ستاد کرونا: مصوبات شهرستانی تابع مصوبات استان و ستاد ملی است

فرماندار رباط کریم گفت: مجموع متوفیان شهرستان طی هفته گذشته تا این لحظه 19 نفر و از طریق تست پی سی آر، 306 نمونه مثبت شناسایی گردیده است.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان رباط کریم، نظام ملکشاهی در بیست و ششمین جلسه ستاد مدیریت و مقابله با ویروس کووید ۱۹ در شهرستان رباط کریم مشترک با چهاردهمین جلسه واکسیناسیون، که به صورت ویدئو کنفرانس به ریاست استاندار تهران و با حضور اعضا برگزار شد، در خصوص کاهش آمار فوتی ها، بستری ها و مبتلایان ضمن قدردانی از زحمات کادر درمان، مسئولان مربوطه و شهروندان بیان کرد: با وجود کاهش 30 درصد آمار فوتی ها، اما شاهد فوت 19 نفر و 111 نفر از عزیزان در بخش بستری بودیم که 30 درصد آمار مذکور متعلق به خارج از شهرستان و هفته های گذشته بوده است.
رئیس ستاد مدیریت و مقابله با ویروس کووید ۱۹ در خصوص تعداد مراجعین برای تست pcr نیز افزود: براساس گزارشات ارائه شده که به صورت هفتگی برگزار می شود در تاریخ هشتم الی چهاردهم شهریور ماه، 711 نفر از شهروندان تست pcr تهیه شده که نسبت به هفته گذشته با کاهش 40 درصدی مواجه بوده ایم، هم چنین نمونه تست 306 نفر مثبت اعلام شده است.
مقام عالی دولت در خصوص تعداد واکسن های تزریقی در شهرستان تا روز گذشته افزود: 75 هزار و 847 دوز در نوبت اول و دوم در شهرستان تزریق شده که از تعداد مذکور، 57 هزار و 729 دوز در نوبت اول و 18 هزار و 118 نفر دوز نوبت دوم را دریافت نموده اند. هم چنین در روز گذشته هزار و 388 دوز تزریق ئواکسن داشته ایم که 480 دوز در سالن ورزشی شهر پرند، 516 دوز در سالن ورزشی محمدی و 70 نفر در پلی کلینیک تامین اجتماعی در شهر رباط کریم واکسینه شده اند. هم چنین به 312 نفر توسط اکیپ سیار و 10 نفر در سالن تزریق واکسن در روستای انجم آباد واکسن کووید 19 تزریق شد.
 
  • نوشته شده
  • در دوشنبه 15 شهريور 1400
  • ساعت 16
  • توسط روابط عمومی فرمانداری شهرستان رباط کریم
  • تعداد بازدید 39
  • واحد ارجاع دهنده وب سایت فرمانداری رباط کریم
نظرات شما
captcha refresh
Aa