معاون فرماندار پاکدشت طی بازدیدی سرزده از نزدیک وضعیت نانوایی های سطح شهرستان از جمله چگونگی پخت نان، ساعات پخت، رعایت بهداشت و کیفیت آرد و نان را بررسی کرد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان پاکدشت صبح روز شنبه ، علی علیمحمدی معاون برنامه ریزی و اداری مالی فرمانداری پاکدشت به صورت سرزده در جریان روند چگونگی پخت نان ، ساعات پخت ، رعایت بهداشت و کیفیت آرد و نان و دیگر موارد در نانوایی های شهرستان قرار گرفت .
بر پایه این گزارش معاون فرماندارشهرستان پاکدشت در این بازدید بر لزوم نظارت مستمر بر نحوه پخت ، عرضه نان مناسب و بهداشت نانوایی ها از سوی دستگاه های ذیربط تاکید کرد.
.
علیمحمدی اظهار داشت :باید به صورت مستمربر نحوه چگونگی ارائه خدمات توسط نانوایی ها در شهرستان از طرف دستگاههای ذیربط نظارت شودو تحویل نان بی کیفیت به مردم به هیچ وجه قابل قبول نیست و نانوا در قبال این موضوع مسئول و پاسخگو است و لازم است همواره به این مسئله توجه شود.
در این بازدید ،بازرسان اداره صنعت، معدن و تجارت ، اتاق اصناف ،کارشناس شبکه بهداشت و رئیس اتحادیه نانوایان نیز حضور داشتند.


