چهارشنبه 26 شهريور 1404
تاریخ : يکشنبه 24 مرداد 1400
کد 134489

توسط امور منابع آب شهریار انجام شد؛

رفع تصرف بیش از 2هکتار از حریم و بستر رودخانه کرج

مدیر امور منابع آب شهرستان شهریار از رفع تصرف 2.5 هکتار از حریم و بستر رودخانه کرج در محدوده شهر قدس خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای تهران، "محمدرضا گیتی پژوه" با بیان این مطلب، گفت: با تلاش و آگاهی اکیپ گشت وبازرسی واحد آب هاي سطحي اين امور و در راستاي حفط و حراست و جلوگيري از دست اندازي افراد سودجو به اراضي ملي بستر مجاري آب هاي سطحي و همچنين پيشگيري و جلوگيري از خسارات جاني و مالي در سيلاب هاي احتمالي، 2.5 هکتار از بستر و اراضی رودخانه کرج رفع تصرف شد.
وی با بیان اینکه این تصرفات شامل پرچین، نهال، اتاق نگهبانی، آلاچیق ونیز  درختان غیرمثمر بود، تصریح کرد: پس از شناسایی تخلف، مراحل تشکیل پرونده و صدور اخطاريه  لازم قانوني با قيد فوريت  توسط واحد آب هاي سطحي اين امور انجام  و پس از پيگيري هاي قضايي به عمل آمده، نسبت  به رفع تصرف رودخانه مذکور اقدام به عمل آمد.
گیتی پژوه در پایان با تاکید بر اینکه افرادی که در نزدیکی حریم و بستر رودخانه ها معامله ملکی انجام می دهند حتما پیش از انجام معامله استعلام لازم را از امور آب شهریار اخذ نمایند تا در آینده دچار ضرر و زیان نشوند، خاطر نشان کرد: این امور در جایگاه  حاکمیتی خود با هرگونه تخلف و تصرف مطابق با قانون و بدون هیچ گونه اغماضی برخورد لازم را بعمل خواهد آورد.
 
  • نوشته شده
  • در يکشنبه 24 مرداد 1400
  • ساعت 12
  • توسط شرکت آب منطقه ای تهران
  • تعداد بازدید 35
نظرات شما
captcha refresh
Aa