يکشنبه 27 مهر 1404
تاریخ : پنجشنبه 27 خرداد 1400
کد 132677

ارتقای پلیس شهرستان ری تاثیر زیادی در امنیت پایتخت دارد

فرمانده انتظامی تهران بزرگ گفت: ارتقا پلیس این شهرستان با توجه به مشکلات و معضلات اجتماعی جنوب تهران تاثیر زیادی در امنیت پایتخت دارد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری ویژه شهرستان ری، سردار حسین رحیمی فرمانده انتظامی تهران بزرگ در آئین تکریم سرکلانتر نهم و معارفه اولین فرمانده نیروی انتظامی شهرستان ری اظهار داشت: ارتقای پلیس شهرستان ری و ایجاد پلیس های تخصصی از جمله آگاهی، مبارزه با مواد مخدر، پلیس فتا، امنیت اقتصادی، راهنمایی و رانندگی، پلیس پیشگیری و سایر پلیس های تخصصی می تواند نقش بسزایی در افزایش امنیت و کاهش جرایم در جنوب تهران داشته باشد.
 
وی با بیان اینکه ارتقای سرکلانتری نهم به ستاد فرماندهی با پیگیری چندین ساله مردم و یک سال و نیمه فرماندهی تهران بزرگ انجام شده است، عنوان کرد: امروز به شکل رسمی فرمانده این ستاد معرفی می شود ولی ساختمان و سایر زیرساخت های آن به زودی تکمیل و تحویل پلیس خواهد شد.
 
رحیمی اضافه کرد: هم اکنون برنامه ریزی لازم جهت ایجاد یگان های مختلف انجام شده است و به زودی تمامی آنها در شهرستان ری ایجاد خواهند شد تا زمینه رضایتمندی مردم منطقه ایجاد شود.
 
وی با تاکید براینکه امنیت زیرساخت اصلی توسعه و سرمایه گذاری است، ابراز کرد: تلاش اصلی نیروی انتظامی بخصوص در جنوب تهران که محل استقرار شهرک ها و نواحی صنعتی است افزایش و ارتقای سطح کمی و کیفی امنیت است.
 
رحیمی یادآور شد: هم اکنون مصوبه احداث چند کلانتری از جمله کلانتری شهرک صنعتی شمس آباد صورت گرفته است و عملیات عمرانی ساخت کلانتری محله علائین شهرری نیز پیشرفت ۱۵ درصدی داشته است.
 
وی در خصوص فرمانده انتخاب شده به ستاد فرماندهی شهرستان ری نیز، گفت: سرهنگ دوستعلی جلیلیان از نیروهای شاخص پلیس است که پیش از این به خوبی در شهرهای مهرستان و ایرانشهر استان سیستان و بلوچستان انجام خدمت کرده است.
 
  • نوشته شده
  • در پنجشنبه 27 خرداد 1400
  • ساعت 14
  • توسط روابط عمومی فرمانداری ری
  • تعداد بازدید 66
  • واحد ارجاع دهنده وب سایت فرمانداری ری
نظرات شما
captcha refresh
Aa