استاندار تهران گفت: ۴۶ هزار هکتار اراضی در استان تهران به کشت آبی گندم اختصاص دارد که میانگین برداشت محصولات ۲۰۵ هزار تن می باشد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران، انوشیروان محسنی بندپی در جلسه خرید محصولات کشاورزی با اولویت خرید گندم با اشاره به اهمیت استراتژیک گندم برای نیازهای کشور در حوزه نان و فرآورده های دیگر اظهار داشت: از جمله اقداماتی که از بدو پیروزی انقلاب پیگیری شده تلاش برای خودکفایی در حوزه گندم بوده است.
وی ادامه داد: ۴۶ هزار هکتار اراضی در استان تهران به کشت آبی گندم اختصاص دارد که میانگین برداشت محصولات ۲۰۵ هزار تن می باشد.
استاندار تهران تصریح کرد: میانگین برداشت گندم در استان تهران از هر هکتار چهار و نیم تن می باشد، در حالی که در کشور به دلایلی این میزان کمتر می باشد و باید دلایل احصا شود تا بازدهی افزایش یابد.
انتهای پیام/