فرماندار و رئیس هیأت اجرایی انتخابات شهرستان پاکدشت از اعلام نتیجه بررسی احراز صلاحیت داوطلبان شورای اسلامی شهر خبر داد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان پاکدشت یوسفی جمارانی صبح روز چهارشنبه با اعلام این خبر گفت :بر اساس برنامه زمانبندی انتخابات و پس از پایان مهلت رسیدگی به صلاحیت داوطلبان در هیات نظارت شهرستان ، نظریه رسیدگی به صلاحیت داوطلبان شوراهای اسلامی شهر در هیات اجرایی و نظارت شهرستان پاکدشت ، امروز هشتم اردیبهشت ماه به داوطلبان ابلاغ می گردد
وی افزود : پس از ثبت نام داوطلبان و انجام روند بررسی صلاحیت افراد در هیأتهای اجرایی و نظارت، از مجموع 209داوطلب انتخابات شورای اسلامی در شهرهای پاکدشت ، شریف آباد و فرون آباد ، 9 نفر انصراف دادند و در مجموع ، صلاحیت 141 نفر از نظر هیأتهای اجرایی و نظارت به تایید رسید.
فرماندار پاکدشت اظهار کرد :داوطلبانی که صلاحیت آنها توسط هیأتهای اجرایی و نظارت تأیید نشده نیز از روز 9 تا 12 اردیبهشتماه به مدت 4 روز فرصت دارند شکایت خود را به صورت مکتوب به هیأت نظارت استان ارائه کنند تا اعتراض آنان مورد بررسی نهایی قرار گیرد که امیدواریم چنانچه در فرایند رسیدگی به صلاحیتها در هیاتهای اجرایی و نظارت شهرستانی اشکالاتی وارد باشد ، در هیات نظارت استان نسبت به تصحیح آن و بازگرداندن داوطلبان به فرایند رقابت انتخابات و ایجاد شور و نشاط بیشتر اقدام شود.
گفتنی است مردم شهرستان درانتخابات ۲۸ خردادماه ۹ نفر را برای ورود به ششمین دوره شورای اسلامی شهر در پاکدشت ، ۵ نفر را برای شورای اسلامی شهر شریف آباد و ۵ نفر را برای عضویت در شورای اسلامی شهر فرون آباد انتخاب خواهند کرد.