رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی دماوند از انتشار کتاب غذاهای دماوند با هدف شناسایی و معرفی غذاهای بومی و محلی خبر داد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان دماوند، شهرام شریفی در این خصوص اظهار داشت: کار گردآوری اطلاعات از روستاها و افراد قدیمی دماوند در خصوص غذاهای بومی آغاز شده است.
وی افزود: غذاهای محلی منطقه دماوند به دلیل آبوهوای سرد و جغرافیای کوهستانی با سایر شهرستانهای استان بهویژه شهرهای جنوبی استان متفاوت است.
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی دماوند گفت: تهیه و تدوین این کتاب با کمک دانشجویانگردشگری، میراثفرهنگی و سمنها انجام میشود.
انتهای پیام/