مدیریت شهری شهرصفادشت ازروند پیشرفت فیزیکی ساخت سکوی تماشاگران درمجموعه ورزشی جهان پهلوان تختی شهرصفادشت بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی شهرداری صفادشت، محمدعلی کریمی شهردار صفادشت با همراهی خدایار رئیس شورا،زرگر و سعادت از اعضای شورای اسلامی شهرصفادشت با حضور در مجموعه ورزشی تختی شهرصفادشت از روند پیشرفت فیزیکی ساخت سکوی تماشاگران در این مجموعه بازدید و از نزدیک در جریان آخرین وضعیت ساخت این پروژه قرار گرفتند.
شهردار صفادشت در این بازدید که به اتفاق بیات سرپرست حوزه فنی و عمرانی شهرداری و لطیفی مشاور عمرانی شورا انجام شد؛ ضمن ارزیابی و نظارت بر پیشرفت و اجرای صحیح پروژه سکوی تماشاگران،،دستورات لازم را به عوامل اجرایی پروژه بر رعایت کیفیت و استاندارها صادر نمود.
گفتنی است پروژه سکوی تماشاگران که در طبقه همکف آن سالن چندمنظوره،اتاق داورها، رختکن مجزا برای دو تیم و سرویس بهداشتی اجرا خواهد شد هم اکنون در مرحله بتن ریزی سکوها قرار دارد و طبق پیش بینی انجام شده تا دهه مبارک فجر سال جاری افتتاح و به بهره برداری خواهد رسید.