شنبه 19 مهر 1404
تاریخ : چهارشنبه 25 مرداد 1402
کد 151605

تشریح اقدامات ستاد اربعین استان تهران توسط معاون استاندار

معاون امنیتی و انتظامی استاندار تهران اقدامات ستاد اربعین استان تهران را تشریح کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران؛ محسن نایبی با اشاره به اقدامات ستاد اربعین حسینی استان اظهار داشت: در راستای برگزاری مطلوب مراسم اربعین تاکنون ۱۳ جلسه ستاد اربعین حسینی با ۱۵۷ بند مصوب برگزار شده، همچنین بیش از ۸۰ جلسه، بازدید و نشست توسط دبیرخانه ستاد، کمیته‌ها و فرمانداران جهت تسریع خدمات انجام شده است.
 
وی ادامه داد: تاکنون ۱۸۰ هزار نفر از استان تهران در سامانه سماح ثبت نام کرده اند، همچنین ۲۵۰ هزار جلد گذرنامه در استان صادر شده است.
 
معاون امنیتی و انتظامی استاندار تهران عنوان کرد: بیش از ۶ هزار جلد گذرنامه زیارتی به صورت حضوری صادر شده که در محرم و صفر قابلیت استفاده دارد و اگر زائری قصد داشت بعد ماه صفر به کشور بازگردد تنها تا آخر ماه ربیع الاول فرصت دارد.
 
نایبی سپس گفت: خدمات اسکان و تغذیه توسط ستاد اربعین استان از ۲۷ مرداد تا ۱۶ شهریور در نجف اشرف صورت می‌گیرد که در این راستا به طور متوسط به ۷۰ هزار زائر ارائه می‌شود.
 
وی عنوان کرد: ارائه خدمات ستاد اربعین استان تهران در حرم امیرالمومنین(ع)، صحن حضرت زهرا(س)، ثوره العشرین و پارکینگ طبقاتی می‌باشد.
 
معاون امنیتی و انتظامی استاندار تهران خاطرنشان کرد: ساعت کار ادارات صدور گذرنامه مرکزی و شهری و دفتر خدمات انتظامی به منظور ارائه خدمات مضاعف تا ساعت ۱۹ افزایش یافته است، همچنین ۱۲ مرکز درمانی با حضور حدود ۸۵۰ نفر کادر بهداشتی و درمانی در نجف اشرف توسط هلال احمر در نظر گرفته شده است.
 
نایبی تاکید کرد: عزیمت زائران اتباع خارجی از مرز چذابه و شلمچه می‌باشد و زائرین اتباع از تردد در سایر مرزها خودداری کنند.
 
وی در مورد مراسم دلدادگان حسینی عنوان کرد: حدود ۱۷۵۰ موکب در مراسم اربعین حسینی از میدان امام حسین(ع) تا حرم عبدالعظیم حسنی(ع) اعلام آمادگی کردند، هچنین منشور اجرایی موکب‌داران و ایستگاه‌های صلواتی توسط کمیته امنیتی و انتظامی تهیه و به مواکب برای برگزاری مراسم جاماندگان حسینی ابلاغ شده است.
 
انتهای پیام/
 
  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 25 مرداد 1402
  • ساعت 11
  • توسط راحله جمعه زاده/ استانداری تهران
  • تعداد بازدید 33
نظرات شما
captcha refresh
Aa