چهارشنبه 26 شهريور 1404
تاریخ : يکشنبه 22 مرداد 1402
کد 151486

معاون اقتصادی استاندار تهران: با فراوانی و ذخیره کافی مرغ، آرامش نسبی در بازار حاکم شد

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران از آرامش در بازار مرغ به واسطه فراوانی و ذخیره کافی این کالا خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری تهران؛ محمد علی‌مهری در جلسه کارگروه تنظیم بازار استان اظهار داشت: اگر تامین و‌ عرضه گوشت و مرغ در بازار متناسب با نیاز مصرفی متقاضیان باشد، ثبات در بازار حاکم خواهد بود.
 
 وی افزود: مرغ مورد نیاز بازار در تهران به اندازه کافی در دسترس بوده و با ذخیره سازی کافی ثبات و آرامش در بازار حاکم است و‌ مشکلی در تامین این کالای اساسی مورد نیاز مردم نداریم
 
معاون استاندار تهران با تاکید بر لزوم تقویت طرح های نظارتی در بازار و اجرای مستمر طرح های بازرسی عنوان کرد: بخشی از نوسانات مقطعی قیمت در بازار با اجرای این طرح ساماندهی و‌ بخش دیگر که در نتیجه صادرات بی رویه برخی کالاها، همچنین واردات ایجاد می‌شود با نیازسنجی دقیق تسهیل می‌شود.
 
علی‌مهری سپس با بیان ضرورت اجرای طرح تامین میوه مورد نیاز آخر سال گفت: سازمان تعاون روستایی طی هفته آینده با برآورد میوه مورد نیاز پایان سال برای همه شهرستان‌های استان از جمله تهران و تخصیص اعتبارات زمینه تامین میوه استان را فراهم کند
 
وی با اشاره به ضرورت بررسی برگزاری نمایشگاه پائیزه در تهران خاطرنشان کرد: سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، برگزاری نمایشگاه پائیزه نوشت افزار، پوشاک و کالای های تنظیم بازار در سه نقطه شهر تهران توسط اصناف و اتحادیه ها را بررسی و برای تصمیم گیری به جلسه کارگروه تنظیم بازار ارائه کند.
 
انتهای پیام/
 
  • نوشته شده
  • در يکشنبه 22 مرداد 1402
  • ساعت 17
  • توسط علی حسین زاده/سردبیر استانداری تهران
  • تعداد بازدید 16
نظرات شما
captcha refresh
Aa