چهارشنبه 25 شهريور 1405
تاریخ : دوشنبه 9 خرداد 1401
کد 142213

نشست مشترک رسیدگی به مشکلات کشاورزان شهرستان آبسرد

به منظور رسیدگی به مشکلات کشاورزان شهرستان آبسرد، نشست مشترکی با حضور فرماندار، مدیر امور منابع آب دماوند، مدیر جهاد کشاورزی، شورای شهر آبسرد و تعدادی از نمایندگان کشاورزان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای تهران، در این جلسه فرماندار شهرستان دماوند با اشاره به میانگین پایین بارندگی ها و چالش‌های کم‌آبی اظهار کرد: از راهکارهای لازم و مهم برای برون رفت از شرایط کم‌آبی می توان به اقداماتی نظیر مدیریت صحیح مصرف آب، اجرای طرح‌های آبیاری نوین، تغییر الگوی کشت محصولات پرآب بر به کم‌آب بر ، تسریع عملیات پر و پلمپ کردن چاه‌های غیرمجاز به‌ویژه در حریم چاه‌های تامین آب شرب و کشاورزی اشاره کرد که کشاورزان و بهره براران باید به آن توجه جدی داشته باشند.

"مصطفی عباسی" مدیر امور منابع آب دماوند نیز در این نشست تصریح کرد: تقلیل منصوبات چاه های کشاورزی به منظور صرفه جویی و استفاده بهینه از منابع آب های زیرزمینی می بایست با نظارت امور منابع آب در دستور کار کشاورزان قرار گیرد.

وی افزود: همچنین خاموش کردن چاه‌های کشاورزی به منظور جلوگیری از استفاده غیر مجاز از آب چاه های مجاز و اجرای قانون احیاء و تعادل بخشی، در فصول غیر زراعی نیز می تواند کمک شایانی به حفظ و صیانت از منابع آبی کند.

عباسی در پایان با تاکید بر جلوگیری از احداث استخر های ذخیره آب به صورت انفرادی و با ظرفیت بیش تر از حد استاندارد، خاطرنشان کرد: امور منابع آب دماوند با نظارت ارگان های ذیصلاح،  در خصوص ساماندهی احداث استخرهای تجمیعی، در صیانت از منابع آبی تمام تلاش خود را به کار خواهد بست.

 

  • نوشته شده
  • در دوشنبه 9 خرداد 1401
  • ساعت 15
  • توسط الهام گل بخش مفرد/شرکت آب منطقه ایی تهران /استانداری
  • تعداد بازدید 33
نظرات شما
captcha refresh
Aa