پنجشنبه 24 مهر 1404
تاریخ : پنجشنبه 9 ارديبهشت 1400
کد 130187

فرماندار دماوند: تعطیلی برخی از پروژه‌های گازرسانی در شهرستان قابل توجیه نیست

فرماندار شهرستان دماوند گفت: تعطیلی برخی از پروژه‌های گازرسانی در شهرستان قابل توجیه نیست.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان دماوند، مهدی حیدری در نشست بررسی مشکلات گازرسانی به روستاهای شهرستان دماوند اظهار داشت: با توجه به انتقال خط لوله گاز به لاریجان،دماوند با بیشترین میزان تخریب در محیط زیست،منابع ملی و طبیعی مواجه شد.

وی افزود: مشکل ما گازرسانی به لاریجان نیست،چراکه استفاده ازنعمت گازحق طبیعی همه هم‌وطنان است،امابایدباحداقل تخریب‌هاوانجام مطالعات صحیح توسط وزارتخانه انجام می‌شد که این امر محقق نگردید.

فرماندار دماوند ادامه داد: در آن شرایط وزارت نفت قول مساعدت درخصوص گازرسانی به روستاهای شهرستان را داد که متاسفانه تاکنون اتفاقی دراین خصوص رخ نداد و موجب بروزعمده مشکلات برای مسئولان شهرستانی شد.

حیدری بیان کرد: کندی در روند پروژه‌ها و عدم پیگیری، موجب بی‌اعتمادی مردم به مسئولان خواهد شد و ما درخصوص عدم پیگیری موضوع گازرسانی به روستاهای فاقد گاز شهری در شهرستان، ازشرکت گاز گلایه‌مندیم.

وی تصریح کرد: پروژه‌های نیمه کاره شرکت گاز باید هرچه زودتر فعال شود، درغیراین صورت سطح همکاریهای مدیریت شهرستان باشرکت گازاستان به حداقل‌ترین جایگاه تنزل خواهد یافت و قطعاً این موضوع شرکت گاز را در دماوند دچار چالش جدی خواهد کرد.

فرماندار دماوند گفت: انتظار ما از مسئولان استانی و کشوری این است که با اتخاذ تدابیرلازم، مشکلات روستاییان دماوند را پایان دهند.

انتهای پیام/
  • نوشته شده
  • در پنجشنبه 9 ارديبهشت 1400
  • ساعت 10
  • توسط روابط عمومی-سعید خانی فرمانداری شهرستان دماوند
  • تعداد بازدید 5
  • واحد ارجاع دهنده وب سایت فرمانداری دماوند
نظرات شما
captcha refresh
Aa