پنجشنبه 8 مرداد 1405
تاریخ : سه شنبه 9 تير 1405
کد 173789

استاندار تهران:

همه ظرفیت‌های جاده‌ای، ریلی و هوایی برای انتقال زائران پای کار آمده است

رئیس ستاد برگزاری مراسم در استان تهران گفت: انتقال زائران از دورترین نقاط کشور به تهران، به‌صورت سازمان‌یافته و با استفاده حداکثری از ظرفیت ناوگان عمومی انجام خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی استانداری تهران محمدصادق معتمدیان اظهار کرد: مردم از شمال‌غرب، غرب، جنوب، جنوب‌غرب و دیگر نقاط کشور برای حضور در مراسم اعلام آمادگی کرده‌اند و موضوع حمل‌ونقل آنان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

وی افزود: مسئولیت اصلی هماهنگی این بخش بر عهده وزارت راه و شهرسازی است و ظرفیت ناوگان جاده‌ای شامل اتوبوس، مینی‌بوس، ون و دیگر خودروهای عمومی برای جابه‌جایی زائران به‌کار گرفته می‌شود.

استاندار تهران ادامه داد: در استان‌هایی که اتصال ریلی به تهران وجود دارد، افزایش تعداد رام‌های قطار در دستور کار قرار گرفته و در حد امکانات موجود، از ظرفیت حمل‌ونقل هوایی نیز استفاده خواهد شد.

 مردم از سفر تک‌سرنشین خودداری کنید

نماینده دولت در برگزاری مراسم گفت: زائران در اولویت از ناوگان عمومی و برنامه‌های اعزام ستادهای استانی استفاده کنند و در صورت ضرورت سفر با خودروی شخصی، از تمام ظرفیت قانونی خودرو بهره بگیرند.

معتمدیان از مردم خواست برنامه‌های اعزام را از طریق ستادهای استانی، استانداری‌ها، سپاه‌های استانی و شهرداری مراکز استان‌ها دنبال کنند و مطابق برنامه تعیین‌شده به تهران سفر کنند.

وی افزود: توصیه نخست، استفاده از اتوبوس، مینی‌بوس، قطار و دیگر وسایل حمل‌ونقل عمومی است تا امکان مدیریت بهتر ورود زائران و تردد خودروها فراهم شود.

عضو هیئت دولت تأکید کرد: در صورتی که استفاده از خودروی شخصی اجتناب‌ناپذیر است، افراد به‌صورت خانوادگی یا گروهی سفر کنند و از تردد تک‌سرنشین بپرهیزند.

وی خاطرنشان کرد: رعایت اصول ایمنی در تمامی مراحل سفر ضروری است و هدف این است که مردم از زمان خروج از منزل تا حضور در مراسم و بازگشت، در سلامت کامل باشند.

طرح های ترافیکی پایتخت به صورت تخصصی بررسی شده است

استاندار تهران گفت: پلیس راهور طی ماه‌های گذشته، طرح‌های تخصصی مدیریت ترافیک را بررسی کرده است تا از ایجاد گره‌های ترافیکی جلوگیری و تردد زائران و خودروها روان‌سازی شود.

معتمدیان با بیان اینکه مخاطبان این مراسم از سراسر کشور به تهران می‌آیند، اظهار کرد: مدیریت ترافیک مراسم دارای ابعاد ملی است و پلیس راهور کشور و پلیس راهور تهران برای اجرای این مأموریت برنامه‌ریزی کرده‌اند.

رئیس ستاد استانی برگزاری مراسم افزود: در طراحی طرح‌های ترافیکی، از تجربه کشورهایی که برنامه‌هایی با ابعاد مشابه داشته‌اند نیز استفاده شده است.

وی ادامه داد: جزئیات تردد، محدودیت‌ها، مسیرهای ورود و برنامه‌های پلیس راهور به‌صورت جداگانه و دقیق در اختیار مردم قرار خواهد گرفت.

 سه دانشگاه علوم پزشکی برای خدمت‌رسانی به زائران هماهنگ شده‌اند

رئیس ستاد برگزاری مراسم در استان تهران گفت: دانشگاه علوم پزشکی ایران، مسئول هماهنگی ظرفیت‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران و شهید بهشتی شده و بیمارستان‌های صحرایی و مراکز درمانی برای شرایط مختلف آماده شده‌اند.

معتمدیان اظهار کرد: سه دانشگاه علوم پزشکی ایران، تهران و شهید بهشتی در کمیته بهداشت و درمان حضور دارند و دانشگاه علوم پزشکی ایران، مسئولیت هماهنگی میان این مجموعه‌ها را بر عهده گرفته است.

وی افزود: علاوه بر وزارت بهداشت، ظرفیت‌های درمانی هلال‌احمر، سپاه، ارتش، فراجا و دیگر نیروهای مسلح نیز در این ساختار به‌کار گرفته شده است.

نماینده دولت در برگزاری مراسم ادامه داد: بیمارستان‌های صحرایی با امکانات لازم در نقاط پیش‌بینی‌شده برپا شده‌اند تا در صورت ایجاد شرایط اضطراری، امکان ارائه سریع خدمات درمانی وجود داشته باشد.

استاندار تهران از حضور و پشتیبانی وزیر بهداشت در روند برنامه‌ریزی‌ها قدردانی کرد و گفت: با توجه به هماهنگی ایجادشده، تدابیر درمانی در سطح حداکثری پیش‌بینی شده است.

 امکانات حداکثری امدادی و هوایی برای مراسم پیش‌بینی شده است

عضو هیئت دولت گفت: جمعیت هلال‌احمر با همه ظرفیت‌های انسانی، امدادی و تجهیزاتی در میدان حضور دارد و پایگاه‌ها، نیروها و امکانات مورد نیاز در نقاط مشخص مستقر شده‌اند.

معتمدیان با اشاره به ظرفیت و تجربه جمعیت هلال‌احمر اظهار کرد: نیروهای انسانی، پایگاه‌های امدادی و تجهیزات مورد نیاز برای خدمت‌رسانی به زائران سازمان‌دهی و مستقر شده‌اند.

وی افزود: امکانات حداکثری از جمله تجهیزات امدادرسانی و ظرفیت‌های هوایی مورد نیاز برای شرایط مختلف پیش‌بینی شده است.
رئیس ستاد استانی برگزاری مراسم، تجربه هلال‌احمر در حوادث غیرمترقبه را پشتوانه مهم این مأموریت دانست و گفت: این مجموعه در زلزله خوی توانست در کمتر از ۴۸ ساعت، بیش از ۱۰۰ هزار چادر برای اسکان مردم برپا کند.

وی ادامه داد: بخشی از مأموریت اسکان موقت زائران نیز با استفاده از ظرفیت هلال‌احمر و در کنار دیگر دستگاه‌های مسئول انجام خواهد شد.

اورژانس با ظرفیت حداکثری در خدمت زائران خواهد بود

رئیس ستاد برگزاری مراسم در استان تهران گفت: اورژانس تهران با برخورداری از زیرساخت‌ها، تجهیزات و نیروهای متخصص، پیش‌بینی‌های لازم را بر اساس استانداردهای مورد نیاز انجام داده است.

معتمدیان، اورژانس تهران را بزرگ‌ترین مجموعه اورژانسی کشور از نظر زیرساخت، امکانات و نیروی متخصص دانست و گفت: برنامه‌ریزی‌های این مجموعه برای خدمت‌رسانی به زائران در سطح حداکثری انجام شده است.

وی افزود: کارشناسان و نیروهای متخصص اورژانس برای سناریوهای مختلف آماده شده‌اند تا در صورت نیاز، خدمات لازم با سرعت در اختیار مردم قرار گیرد.
نماینده دولت در برگزاری مراسم تأکید کرد: برنامه‌ریزی حداکثری در حوزه بهداشت، درمان، اورژانس و امداد و نجات، نشان‌دهنده اهمیتی است که مجموعه حاکمیت برای حفظ جان و سلامت مردم قائل است.
  • نوشته شده
  • در سه شنبه 9 تير 1405
  • ساعت 10
  • توسط حدیث سهیلی/ روابط عمومی/استانداری تهران
  • تعداد بازدید 19
نظرات شما
captcha refresh
Aa