پنجشنبه 8 مرداد 1405
تاریخ : يکشنبه 7 تير 1405
کد 173725

شهردار قدس خبر داد:

مرمت و بهسازی آسفالت بیش از ۸۰ كوچه و خیابان در سه‌ماهه نخست امسال

شهردار قدس از اجرای بیش از ۸۰ عملیات مرمت و بهسازی آسفالت در معابر شهری طی سه‌ماهه نخست سال جاری خبر داد و گفت: این اقدامات با هدف ارتقای کیفیت معابر، افزایش ایمنی تردد و پاسخگویی به مطالبات شهروندان به‌صورت مستمر در حال انجام است.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهرقدس؛ سعید شهلی با اشاره به اقدامات عمرانی دوره ششم مدیریت شهری اظهار داشت: در این دوره تاکنون بیش از ۸۵۰ هزار مترمربع از آسفالت معابر شهرقدس ساماندهی، مرمت و بهسازی شده است که این میزان، گامی مؤثر در بهبود زیرساخت‌های شهری و ارتقای ایمنی عبور و مرور محسوب می‌شود.

وی افزود: بخش قابل توجهی از این عملیات در معابر پرتردد و محلاتی که با مشکلات زیرساختی مواجه بودند، اجرا شده و نقش مهمی در افزایش رضایتمندی شهروندان و بهبود کیفیت خدمات شهری داشته است.

شهردار قدس با اشاره به اقدامات انجام‌شده در این حوزه از ابتدای سال جاری، تصریح کرد: در سه‌ماهه نخست امسال بیش از ۸۰ عملیات مرمت و بهسازی آسفالت در نقاط مختلف شهر به اجرا درآمده که عمدتاً شامل ترمیم چاله‌ها و آسفالت نوارهای حفاری ناشی از فعالیت ادارات خدمات‌رسان بوده است.

شهلی ادامه داد: در حال حاضر نیز عوامل عمرانی شهرداری به‌صورت روزانه در سطح شهر حضور دارند و بر اساس اولویت‌های فنی و گزارش‌های مردمی، عملیات ساماندهی، ترمیم و بهسازی معابر را در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام می‌دهند.

وی در پایان تأکید کرد: روند بهسازی و مرمت آسفالت معابر در ماه‌های آینده نیز با برنامه‌ریزی مستمر ادامه خواهد داشت و مدیریت شهری ارتقای کیفیت زیرساخت‌های شهری و افزایش رفاه و رضایتمندی شهروندان را به‌عنوان یکی از اولویت‌های اصلی خود دنبال می‌کند.

  • نوشته شده
  • در يکشنبه 7 تير 1405
  • ساعت 10
  • توسط رضا قاسمی پیربلوطی/شهرداری قدس/استانداری تهران
  • تعداد بازدید 29
نظرات شما
captcha refresh
Aa