پنجشنبه 8 مرداد 1405
تاریخ : شنبه 6 تير 1405
کد 173703

جلسه هماهنگی مراسم وداع و تشییع پیکر مطهر امام شهید در شهرستان قدس برگزار شد / فرماندار: همه دستگاه‌ها با ۱۰۰ درصد ظرفیت پای کار باشند

دومین جلسه هماهنگی مراسم وداع و تشییع پیکر مطهر امام شهید، حضرت آیت‌الله العظمی سید علی خامنه‌ای (قدس‌سره)، با حضور علیرضا فاتحی‌نژاد فرماندار و جمعی از مسئولان دستگاه‌های اجرایی، امدادی و نظامی شهرستان قدس برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان قدس، در این نشست که با هدف برنامه‌ریزی برای حضور پرشور و منظم مردم شهرستان در مراسم وداع (۱۳ و ۱۴ تیر در مصلای امام خمینی تهران) و تشییع (۱۵ تیر در پایتخت) برگزار گردید، بر لزوم آمادگی کامل دستگاه‌ها برای پشتیبانی از عزاداران حسینی تأکید شد.

علیرضا فاتحی‌نژاد فرماندار شهرستان قدس در این جلسه با گرامیداشت ایام سوگواری ماه محرم، اظهار داشت: مراسم وداع و تشییع پیکر مطهر امام شهید، فقط یک مراسم مذهبی و ملی نیست؛ این مراسم، یک اعلام موضع قاطع است. ما با حضور پرشور خود اعلام می‌کنیم که همچنان پای آرمان‌های انقلاب، ولایت، مقاومت و عزت ایران ایستاده‌ایم و با شهادت یک رهبر، متوقف نمی‌شویم، بلکه مصمم‌تر از قبل به راه خود ادامه می‌دهیم.

وی با اشاره به حجم عظیم جمعیتی که از شهرستان قدس برای وداع با امام شهید عازم تهران خواهند شد، افزود: این رویداد نیازمند برنامه‌ریزی گسترده در حوزه حمل و نقل، پشتیبانی و هماهنگی است. از شهرداری می‌خواهم ناوگان حمل و نقل عمومی را برای این سه روز به حداکثر ظرفیت برساند و اتوبوس‌های درون‌شهری و برون‌شهری را در حالت آماده‌باش کامل قرار دهد.

فاتحی‌نژاد بر لزوم هماهنگی پلیس راه و مدیریت تردد تأکید کرد و گفت: پلیس راه، راهور و نیروی انتظامی باید با هماهنگی کامل، مسیرهای جایگزین را مشخص کنند، پارکینگ‌های موقت را در مبادی خروجی شهرستان تعیین نمایند و با استقرار نیروهای کافی در نقاط حساس، از بروز هرگونه گره ترافیکی و بی‌نظمی جلوگیری کنند. اطلاع‌رسانی به موقع به رانندگان و عزاداران درباره مسیرهای تردد و پارکینگ‌ها از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

فرماندار قدس همچنین بر آمادگی کامل گروه‌های امدادی و درمانی تأکید کرد و گفت: همه دستگاه‌های امدادی از جمله بیمارستان‌ها، پایگاه‌های اورژانس، هلال احمر، آتش‌نشانی و امداد خودرو باید در بالاترین سطح آماده‌باش قرار گیرند. استقرار آمبولانس‌ها در مبادی خروجی شهرستان و مسیرهای مواصلاتی، تشکیل تیم‌های سیار امدادی و پیش‌بینی طرح‌های درمانی از جمله اقدامات ضروری است که باید با جدیت پیگیری شود.

وی همچنین از بسیج و گروه‌های جهادی خواست برای ساماندهی و هدایت جمعیت عظیم عزاداران در مبادی خروجی و مسیرهای مواصلاتی پای کار باشند و به روان‌سازی تردد و ایجاد نظم کمک کنند.

فاتحی‌نژاد در بخش دیگری از سخنان خود تأکید کرد: همه ادارات و دستگاه‌های اجرایی شهرستان در روزهای وداع و تشییع، با ۱۰۰ درصد ظرفیت و به صورت کامل و فعال، در خدمت این مراسم بزرگ باشند و باید آمادگی کامل برای اسکان زائران را داشته باشند.

وی در پایان با اشاره به نقش رسانه‌ها در تشویق مردم برای حضور پرشور در این مراسم، از صدا و سیما، رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی خواست تا با پوشش گسترده و اطلاع‌رسانی دقیق درباره زمان و مکان مراسم، نقش مؤثری در این حماسه بزرگ ایفا کنند.
 
  • نوشته شده
  • در شنبه 6 تير 1405
  • ساعت 10
  • توسط رسول خیرگو /ادمین فرمانداری قدس
  • تعداد بازدید 22
  • واحد ارجاع دهنده فرمانداری قدس
نظرات شما
captcha refresh
Aa