پنجشنبه 8 مرداد 1405
تاریخ : شنبه 23 خرداد 1405
کد 173528

افتتاح دو پروژه زیست‌محیطی و انرژی پاک در یک واحد تولیدی شهرستان ملارد

پنل خورشیدی و تصفیه‌خانه فاضلاب شرکت سمیه با مجموع سرمایه‌گذاری بیش از ۱۳.۵ میلیارد تومان به بهره‌برداری رسید.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان ملارد، همزمان با گرامیداشت هفته محیط زیست، با حضور سید اصغر تقوی فرماندار ملارد، فاطمه اکبرپور معاون محیط زیست اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران و جمعی از مسئولان محلی، دو پروژه زیست‌محیطی و انرژی پاک در شرکت سمیه، تولیدکننده مواد غذایی مستقر در شهرک صنعتی صفادشت، افتتاح و به بهره‌برداری رسید.
در این مراسم، پنل خورشیدی ۹۳ کیلوواتی این واحد تولیدی با اعتباری بالغ بر ۷ میلیارد تومان افتتاح شد. بهره‌برداری از این نیروگاه خورشیدی در راستای توسعه استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر، کاهش مصرف سوخت‌های فسیلی و کمک به حفظ محیط زیست صورت گرفته است.
همچنین تصفیه‌خانه فاضلاب این شرکت با اعتباری نزدیک به ۶.۵ میلیارد تومان به بهره‌برداری رسید. این پروژه با هدف مدیریت بهینه منابع آب، کاهش مصرف آب شرب و استفاده مجدد از پساب تصفیه‌شده اجرا شده است.
بر اساس اعلام مدیر عامل شرکت، آب حاصل از این تصفیه‌خانه در بخش‌های غیرفرآیندی از جمله شست‌وشو، کولینگ‌تاورها و آبیاری فضای سبز مورد استفاده قرار خواهد گرفت. این مجموعه ظرفیت بازچرخانی ۳۰۰ مترمکعب آب را داشته و میزان مصرف آب آن حدود ۲۹۰ مترمکعب است.
افتتاح این دو پروژه گامی موثر در جهت ارتقای استانداردهای زیست‌محیطی، افزایش بهره‌وری انرژی و مدیریت پایدار منابع آب در واحدهای صنعتی شهرستان ملارد به شمار می‌رود.
 
  • نوشته شده
  • در شنبه 23 خرداد 1405
  • ساعت 08
  • توسط یوسف قربانی /ادمین فرمانداری ملارد
  • تعداد بازدید 13
  • واحد ارجاع دهنده فرمانداری ملارد
نظرات شما
captcha refresh
Aa