پنجشنبه 8 مرداد 1405
تاریخ : شنبه 2 خرداد 1405
کد 173281

ایمن‌سازی معابر شهرقدس با نصب تابلوها و علائم ترافیكی جدید

عملیات ایمن‌سازی معابر شهرقدس با تعویض علائم ترافیکی فرسوده و نصب تابلوها و علائم جدید با هدف افزایش ایمنی و تردد آسان خودروها توسط واحد حمل‌‌ونقل و ترافیک شهرداری قدس اجرایی شده است.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهرقدس؛ یکی از اقداماتی که همواره در دستور کار واحد حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قدس قرار دارد، عملیات جانمایی و نصب علائم و تابلوهای ترافیکی در معابر سطح شهر است.

 با توجه به اینکه تابلو‌ها و علائم ترافیکی عمدتا به جهت شرایط جوی و به مرور زمان فرسوده می‌شوند و همچنین در نقاطی که نیازمند نصب علائم ترافیکی است، عملیات جانمایی و نصب تابلوها و علائم ترافیکی اجرایی می‌شود.

این اقدامات به طور مستمر در سطح شهر انجام می‌گیرد، چرا که یکی از مهم‌ترین عوامل برای جلوگیری از تخلفات رانندگی و رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، وجود علائم و تابلوهای هشداردهنده در معابر سطح شهر است.

همچنین با توجه به اینکه خرابی چراغ‌های راهنمایی و رانندگی سبب ایجاد گره‌های ترافیکی می‌شود تمام چراغ‌های راهنمایی سطح شهر مورد بازدید، تعمیر و بازسازی دوره‌‌ای قرار می‌گیرند تا خرابی چراغ‌ها به حداقل برسد.

  • نوشته شده
  • در شنبه 2 خرداد 1405
  • ساعت 10
  • توسط رضا قاسمی پیربلوطی/شهرداری قدس/استانداری تهران
  • تعداد بازدید 30
نظرات شما
captcha refresh
Aa