شنبه 2 اسفند 1404
تاریخ : شنبه 2 اسفند 1404
کد 172428

رزمایش جهاد خدمت‌رسانی «امیرالمومنین علیه‌السلام» در ملارد

به همت قرارگاه قرآنی و جهادی امام حسن مجتبی علیه‌السلام و سپاه شهرستان ملارد، ۵۰۰۰ بسته معیشتی و ۱۴ جهیزیه کامل به خانواده‌های نیازمند و نو عروسان اهدا شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان ملارد، رزمایش بزرگ «امیرالمومنین علیه‌السلام» با هدف خدمت‌رسانی به خانواده‌های محروم و ترویج فرهنگ همدلی و نوع‌دوستی در شهرستان ملارد برگزار شد.
 این رزمایش با مشارکت قرارگاه قرآنی و جهادی امام حسن مجتبی علیه‌السلام پایگاه شهید هاشمی و سپاه شهرستان ملارد اجرا شد.
در این طرح، ۵۰۰۰ بسته معیشتی شامل برنج، روغن، حبوبات و سایر مایحتاج ضروری هر بسته به ارزش ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان بین خانواده‌های نیازمند توزیع شد. 
علاوه بر این، ۱۴ سری جهیزیه کامل و ۱۴ هدیه نقدی ۵۰ میلیون تومانی به نو عروسان اهدا شد تا بخشی از دغدغه‌های آغاز زندگی مشترک آنان کاهش یابد.
این رزمایش نمونه‌ای از هماهنگی بین نهادهای مردمی و نظامی برای پاسخ به نیازهای اساسی مردم و ارتقای روحیه خدمت در جامعه به شمار می‌رود.
  • نوشته شده
  • در شنبه 2 اسفند 1404
  • ساعت 07
  • توسط یوسف قربانی /ادمین فرمانداری ملارد
  • تعداد بازدید 5
  • واحد ارجاع دهنده فرمانداری ملارد
نظرات شما
captcha refresh
Aa