معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری بهارستان در بازدید میدانی از چند انبار کالا در شهرستان بهارستان گفت: کالاهای اساسی و ضروری شهروندان در انبارها باید در بین فروشگاه ها توزیع شود تا شهروندان در تهیه کالاهای اساسی به مشکل نخورند و با هرگونه احتکار و اخلال در بازار سریع و قاطع برخورد می شود.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری بهارستان: شهرام فارغی معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری بهارستان با همراهی اعضای کارگروه تنظیم بازار شهرستان از انبار کالاهای موجود شهرستان بازدید و موجودی کالاهای اساسی در این انبارها را مورد بررسی قرار داد.
وی با بیان اینکه نظارت بر تأمین و توزیع کالاهای اساسی یک اولویت مهم است و ایجاد شبکهای مناسب از انبار تا مصرفکننده ضروری است، گفت: در تمامی انبارهای محل ذخیرهسازی کالاهای اساسی هرگونه ورود و خروج کالا از آنها در قالب سامانه جامع انبارها کنترل میشود.
در این بازدید، در انبار یکی از فروشگاه های زنجیره ای، برنج تنظیم بازاری بود که دستور توزیع آنها در سطح فروشگاه های شهرستان صادر شد.