چهارشنبه 14 آبان 1404
تاریخ : دوشنبه 12 آبان 1404
کد 170909

صبحگاه و رزمایش ملی دانش آموزی با حضور معاون استاندار تهران

صبحگاه و رزمایش ملی دانش آموزی با حضور معاون امنیتی استاندار تهران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی استانداری تهران، صبحگاه و رزمایش ملی دانش آموزی با حضور جناب سید کمال سادات، سرپرست معاونت امنیتی و انتظامی استاندار تهران و سردار ساسانی جانشین رییس سازمان پدافند غیرعامل کشور و دیگر مسئولین لشگری و کشوری در دبیرستان پسرانه شاهد شهید مطهری برگزار شد.

سادات در حاشیه برگزاری این رزمایش گفت: رزمایش‌های دانش‌آموزی و آموزش پدافند غیرعامل از جمله راهبردهای مهم برای افزایش تاب‌آوری جامعه در برابر تهدیدات و بحران‌ها هستند.

 از دلایل اهمیت برگزاری این رزمایش‌ها می‌توان به آمادگی جمعی در راستای افزایش سطح آگاهی و مهارت‌های عملی دانش‌آموزان به عنوان نسل آینده‌ساز کشور، کاهش خسارات، تقویت روحیه همکاری، فرهنگ‌سازی و نهادینه کردن رفتارهای صحیح هنگام بحران از طریق تمرین عملی و تکراری، همچنین حفظ آرامش در زمان وقوع بحران اشاره کرد.

لازم به ذکر است مسئولین سرمایه‌گذاری بر روی آموزش پدافند غیرعامل به دانش‌آموزان را سرمایه‌گذاری برای ایجاد جامعه‌ای مقاوم و آماده در برابر انواع تهدیدات می‌دانند.
  • نوشته شده
  • در دوشنبه 12 آبان 1404
  • ساعت 16
  • توسط حدیث سهیلی/ روابط عمومی/استانداری تهران
  • تعداد بازدید 7
نظرات شما
captcha refresh
Aa