دوشنبه 12 آبان 1404
تاریخ : يکشنبه 11 آبان 1404
کد 170858

معتمدیان: وضعیت آب تهران در ۶۰ سال گذشته بی‌سابقه است

استاندار تهران گفت: وضعیت منابع آبی تهران خوب نیست و شرایطی که در آن قرار داریم، در ۶۰ سال گذشته بی‌سابقه بوده است.
به گزارش روابط عمومی استانداری تهران، محمد صادق معتمدیان گفت: وضعیت منابع آبی تهران خوب نیست و شرایطی که در آن قرار داریم، در ۶۰ سال گذشته بی‌سابقه بوده و این ششمین سال خشکسالی پیاوری در تهران است، برای اولین بار در تاریخ، میزان بارندگی در آبان ماه صفر میلی‌متر بوده و سدها در پایین‌ترین سطح پرآبی خود قرار دارند و  این یک هشدار جدی است.

بارگذاری جمعیت ۲۱ برابر میانگین کشور است 

 وی افزود: وسعت استان تهران کمتر از ۱.۲ درصد مساحت کل کشور است، اما نزدیک به ۱۷-۱۸ میلیون نفر در آن بارگذاری شده‌اند و در برخی شهرستان‌های اطراف تهران مانند بهارستان و قدس، بارگذاری جمعیتی به ۲۱ برابر میانگین کشوری رسیده، افزون بر این، نیمی از اتباع خارجی کشور در استان تهران ساکن هستند و روزانه ۳.۵ تا ۴ میلیون نفر تردد از سایر استان‌ها به دلیل تمرکز اداری، فشار مضاعفی بر پایتخت وارد می‌کند.

مقام عالی دولت در استان تهران ادامه داد: این بارگذاری غیرمتعادل،دلیل اصلی پایین بودن سرانه‌ها در پایتخت است، ما با کمبود ۱۳۰۰۰ کلاس درس، پایین بودن سرانه‌های بهداشتی و سرانه فضای ورزشی به اندازه ۴۳ سانتیمتر در برخی نقاط مواجهیم.

مقام عالی دولت در استان تهران تصرح کرد: از همراهی و صبوری مردم بسیار متشکرم، امسال مردم همکاری فوق‌العاده‌ای داشتند، تا زمان اولین بارندگی‌های مؤثر، نیازمند صرفه‌جویی بیشتر در مصرف آب هستیم، هواشناسی پیش‌بینی کرده بود از نیمه دوم آبان بارندگی شروع می‌شود، اما هنوز هوا رنگ و بوی پاییزی به خود نگرفته است.
  • نوشته شده
  • در يکشنبه 11 آبان 1404
  • ساعت 11
  • توسط حدیث سهیلی/ روابط عمومی/استانداری تهران
  • تعداد بازدید 11
نظرات شما
captcha refresh
Aa