رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان در دیدار خود با فرماندار پردیس به تشریح اقدامات انجام گرفته و برنامه های آتی این اداره پرداخت.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری پردیس، فرماندار پردیس در این نشست ضمن تاکید بر شروع فعالیت های فرهنگی از مدارس، ارتباط نزدیک تبلیغات اسلامی و آموزش و پرورش و برگزاری نشست های مستمر با مربیان پرورشی و مدیران مدارس را بسیار مهم دانست گفت: کار فرهنگی و زیربنایی در موضوعات مختلف اگر از مدارس و با بهره گیری از نیروهای جوان و با انگیزه شروع شود به نتیجه مطلوب خواهد.
طاهرخانی خاطرنشان کرد: ایده پردازی، هدف گذاری و برنامه محوری دارای اثر فراوانی بر اجرای برنامه های تبلیغی و فرهنگی است و اداره تبلیغات اسلامی لازم است در این زمینه ها با قدرت و دقت فراوان وارد شود.
در ابتدای این جلسه سید احمد عقدایی رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان با اشاره به طرح های در دست اجرا از سوی این اداره از جمله دانش آموز برای دانش آموز، هر مدرسه یک هیات و کلینیک معنوی به تشریح اقدامات انجام گرفته و برنامه های آتی این اداره همچون توسعه زیرساخت های فرهنگی و مذهبی، قرارگاه دانش آموزی و اقدامات مشترک با دیگر ادارات پرداخت.