دوشنبه 28 مهر 1404
تاریخ : شنبه 26 مهر 1404
کد 170487

شهردار فرون آباد:

مردم بهترین ناظر بر اقدامات و پروژه های شهرداری هستند

شهردار فرون آباد گفت: مردم بهترین ناظر بر عملکرد و اقدامات ما در حوزه های مختلف شهرداری هستند.
به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر فرون آباد، محمد عسگری فرد شهردار فرون آباد بیان داشت: ما هیچ زمانی به دنبال گرفتن مراسم جهت افتتاح برای پروژه ها نبوده ایم و بلافاصله پس از آماده سازی، پروژه ها در اختیار شهروندان قرار گرفته است و اعتقاد داریم خود مردم ناظر بر عملکرد ما در مجموعه مدیریت شهری هستند و در این خصوص می توان به احداث بوستان های حضرتیه و والفجر شمالی، ساماندهی خیابان های مالک اشتر و ولیعصر(عج)، اجرای باغ راه، احداث ایستگاه تاکسی، ساماندهی ورودی شهر از ضلع جنوب، طرح آزادسازی معابر، اجرای روشنایی بلوار شهید اصغری و خیابان امام علی(ع) و راه اندازی سامانه پاسخگوی 137 و ... اشاره نمود.
 
وی افزود: مجموعه شهرداری و اعضای شورای اسلامی شهر در دوره ششم در پرتو تلاش و با بهره مندی از نظرات کارشناسی و اقدامات جهادی در مسیری گام برداشته اند تا شاهد ارتقای کمی و کیفی سطح زندگی و توسعه رفاه و آسایش عمومی شهروندان عزیز باشیم چرا که شهر هویتی زنده و پویا دارد و با تمام زیر ساخت ‌هایش اعم از سرمایه‌های فیزیکی و معنوی، امانتی ارزشمند از گذشتگان و میراثی ماندگار برای آیندگان محسوب می‌گردد.
 
شهردار فرون آباد اضافه کرد: این نوید را به شهروندان عزیز می دهیم که شهرداری در مسیر توسعه و پیشرفت پیش خواهد رفت و شاهد خبرهای خوبی در حوزه های مختلف عمرانی، خدماتی و فرهنگی خواهیم بود.
 
محمد عسگری فرد عنوان کرد: سیاست مجموعه مدیریت شهری و اعضای محترم شورای اسلامی شهر در این دوره به گونه ای تدوین شده است که با خدمت رسانی شایسته به شهروندان در حوزه های مختلف به ویژه در بحث توسعه عمران شهری نوید تحول و پویایی شهر داده شود و در جهش عمرانی شهر، به کارهای زیربنایی و پروژه های مهم پرداخته شود.
 
  • نوشته شده
  • در شنبه 26 مهر 1404
  • ساعت 09
  • توسط حسن سندگل/شهرداری فرون آباد پاکدشت/استانداری تهران
  • تعداد بازدید 1
نظرات شما
captcha refresh
Aa