چهارشنبه 9 مهر 1404
تاریخ : دوشنبه 7 مهر 1404
کد 169981

آغاز دوره‌های آموزشی دهیاران و کارکنان دهیاری‌های استان تهران در دانشگاه خوارزمی

مدیرکل امور روستایی استانداری تهران از آغاز دوره‌های آموزشی ویژه دهیاران و کارکنان دهیاری‌های استان در دانشگاه خوارزمی خبر داد و گفت: این دوره‌ها از ۱۸ شهریور آغاز و تا ۲۲ مهرماه ادامه خواهد داشت.
به گزارش روابط عمومی استانداری تهران، سید حبیب موسوی مدیرکل امور روستایی استانداری تهران، از آغاز دوره‌های آموزشی دهیاران و کارکنان دهیاری‌های استان در دانشگاه خوارزمی خبر داد.

مدیرکل امور روستایی استانداری تهران با اعلام این خبر اظهار داشت: به استناد تفاهم‌نامه همکاری آموزشی معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری، برنامه آموزشی مدونی شامل برگزاری دوره‌های آموزشی حضوری و مجازی از طریق دانشگاه خوارزمی پیش‌بینی شده و از ۱۸ شهریورماه سال جاری آغاز شده و تا ۲۲ مهرماه ادامه خواهد داشت.

موسوی افزود: کلاس‌ها بر اساس گروه‌بندی و برنامه زمان‌بندی اعلام‌شده، برای دهیاران، مسئولان امور مالی و فنی دهیاری‌ها برگزار می‌شود و مباحث و سرفصل‌ها بر اساس نیازسنجی انجام‌شده برای هر گروه تعیین شده است.

وی با اشاره به جزئیات این برنامه گفت: در این دوره‌ها، ۳۲ ساعت آموزش حضوری و ۴۴ ساعت غیرحضوری برای دهیاران، ۴۰ ساعت حضوری و ۴۰ ساعت غیرحضوری برای مسئولان مالی و ۳۲ ساعت حضوری و ۳۲ ساعت غیرحضوری برای مسئولان فنی دهیاری‌های استان پیش‌بینی شده که در مجموع ۴۸ هزار و ۲۸۴ نفر-ساعت آموزش برنامه‌ریزی شده است.
  • نوشته شده
  • در دوشنبه 7 مهر 1404
  • ساعت 15
  • توسط حدیث سهیلی/ روابط عمومی/استانداری تهران
  • تعداد بازدید 19
نظرات شما
captcha refresh
Aa