يکشنبه 13 مهر 1404
تاریخ : سه شنبه 7 مرداد 1404
کد 168963

ورزشگاه ۱۰ هزار نفری ولیعصر به شهرداری قرچک واگذار شد

شهردار قرچک از راه‌اندازی فرهنگسرای بزرگ شهر تا تکمیل کمربندی جنوبی و شمالی همچنین راه‌اندازی ورزشگاه ۱۰ هزارنفری ولیعصر به شهروندان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری قرچک، محسن خرمی شریف در نشست خبری با اصحاب رسانه به تشریح برنامه‌ها و پروژه‌های عمرانی و فرهنگی شهرستان قرچک پرداخت و اظهار کرد: با راه‌اندازی و استقرار کامل تمامی انجمن‌های فرهنگی و هنری (خوشنویسی، عکاسی و…) در فرهنگسرای جدید، فضایی مستمر و مدور در اختیار هنرمندان قرار خواهد گرفت، این امر باهدف رفع یکی از بزرگترین دغدغه‌های هنرمندان شهرستان قرچک مبنی بر کمبود فضا صورت می‌گیرد.

وی گفت: در حال حاضر ۹ سوله ورزشی در نقاط مختلف شهر احداث شده و سوله دهم نیز در هفته دولت سال گذشته به بهره‌برداری رسید، دو سوله ورزشی چندمنظوره (بحران) نیز در بودجه امسال پیش‌بینی شده که یکی از آن‌ها در انتهای خیابان محمدآباد و دیگری در منطقه زیباتر احداث خواهد شد.

شریف افزود: پروژه اتصال کمربندی جنوبی از میدان نماز تا انتهای خیابان منتهی به بیمارستان شهید ستاری در دست اقدام است، پس از توافقات لازم با مالکین و اخذ تأییدیه کمیسیون ماده ۵، این پروژه هر چه سریع‌تر به بهره‌برداری خواهد رسید تا شاهرگ حیاتی شمال و جنوب شهر تکمیل شود.

این مدیر شهری بیان داشت:  پس از حدود ۲۰ سال، پروژه استادیوم ۱۰ هزارنفره که پس از سال‌ها به شهرداری تحویل شده و در دستور کار قرار گرفته است، این پروژه که با پیگیری‌های فرمانداری، نماینده مجلس، اداره کل ورزش و وزیر ورزش صورت‌گرفته، شامل احیای زمین چمن، سکوها، رخت‌کن، سرویس‌های بهداشتی و آبخوری در فاز اول است، و در فازهای بعدی زمین‌های اطراف مجموعه نیز مورداستفاده قرار خواهند گرفت.

شهردار قرچک از وعده‌ای که به جوانان شهرستان در خصوص احداث پیست موتورسواری داده بود اظهار داشت:  احداث پیست موتورسواری و یک زمین چمن مصنوعی استاندارد در اطراف مجموعه ورزشی حضرت ولیعصر (عج) در دستور کار قرار دارد. طبق وعده‌داده‌شده به جوانان، این پروژه‌ها در راستای توسعه فضاهای ورزشی و تفریحی احداث خواهند شد.

شریف افزود:  احداث پارک بزرگ جوان با مساحت بیش از ۱۲ هکتار (۱۲۰ هزار مترمربع) در یکی از بهترین نقاط شهر در دست اقدام است که فاز اول این پارک شامل فضاهای پارکی و اقدامات عمرانی خواهد بود.

وی در پایان گفت: با اجرای این پروژه‌ها، شاهد ارتقای سطح کیفی خدمات فرهنگی، ورزشی و عمرانی در شهرستان قرچک و رضایتمندی هرچه بیشتر شهروندان باشیم.
  • نوشته شده
  • در سه شنبه 7 مرداد 1404
  • ساعت 10
  • توسط حسین ابویسانی/شهرداری قرچک / فرمانداری قرچک
  • تعداد بازدید 0
نظرات شما
captcha refresh
Aa