شنبه 1 شهريور 1404
تاریخ : شنبه 21 تير 1404
کد 168520

بازدید استاندار تهران از خانه جامعه امیری (ایتام) در شهرستان دماوند

در ادامه دوازدهمین سفر شهرستانی خود، استاندار تهران با همراهی جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی، از خانه جامعه امیری (ویژه دختران بی‌سرپرست و بدسرپرست) در شهرستان دماوند بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی استانداری تهران، در ادامه دوازدهمین سفر شهرستانی خود، محمدصادق معتمدیان استاندار تهران شامگاه سه شنبه با همراهی جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی، از خانه جامعه امیری (ویژه دختران بی‌سرپرست و بدسرپرست) در شهرستان دماوند بازدید کرد.

در این برنامه، نماینده مردم دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی، فرماندار دماوند، امام جمعه بخش رودهن، و رئیس اداره بهزیستی دماوند نیز حضور داشتند.

خانه جامعه امیری به‌عنوان یکی از مراکز فعال نگهداری از دختران بی‌سرپرست و بدسرپرست در استان تهران، هم‌اکنون میزبان ۱۳ دختر زیر ۱۸ سال است. 

در جریان این بازدید، استاندار تهران ضمن گفت‌وگو با مسئولان و مربیان مرکز، از نزدیک در جریان روند خدمات‌رسانی، شرایط زندگی دختران و نیازهای این مجموعه قرار گرفت و بر لزوم حمایت بیشتر دستگاه‌های اجرایی برای ارتقاء سطح امکانات این مرکز تأکید کرد.
  • نوشته شده
  • در شنبه 21 تير 1404
  • ساعت 12
  • توسط حدیث سهیلی/ روابط عمومی/استانداری تهران
  • تعداد بازدید 5
نظرات شما
captcha refresh
Aa