رئیس شورای اسلامی شهر قدس در جلسه رسمی شورا بر لزوم الکترونیکی شدن ارائه خدمات به شهروندان در شهرداری تاکید مضاعف کرد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر قدس، سعید ششگلنژاد گفت: در دوره ششم مدیریت شهری علیرغم به ثمر رسیدن بسیاری از کارهای بر زمین مانده و رفع برخی مشکلات چند ساله و ریشه ای شهر، بعضا برخی از امورات نیز هنوز محقق نشده است که الکترونیکی شدن ارائه خدمات یکی از مهمترین آن هاست.
وی افزود: جلسات متعددی برای ایجاد زیرساختهای لازم برای تحقق این امر برگزار شده که میبایست با جدیت و ممارست بیشتر این روند ادامه پیدا کند تا در آینده ای نزدیک شهروندان بتوانند از خدمات الکترونیکی برای صدور پروانه ساختمانی، پرداخت عوارض و دیگر خدمات بهرهمند شوند.
رئیس شورای اسلامی شهرقدس خاطرنشان کرد: الکترونیکی شدن ارائه خدمات موجب کاهش مراجعات حضوری به شهرداری شده و صرفهجویی بسیاری در وقت و هزینه شهروندان به همراه خواهد داشت.