يکشنبه 2 شهريور 1404
تاریخ : يکشنبه 31 فروردين 1404
کد 166531

ایجاد تاسیسات فاضلاب در شهر آبسرد با رویکرد حفاظت از محیط زیست

در نشست مشترک مدیران شرکت آب و فاضلاب شرق استان تهران با مسئولان شهر آبسرد، بر ایجاد تاسیسات فاضلاب با رویکرد حفاظت از محیط زیست و استفاده بهینه از منابع تاکید شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان دماوند، نشست مشترک با حضور کارگری، مدیرعامل، معاونان و مدیران شرکت آب و فاضلاب شرق استان تهران و همچنین مرتضی قلی، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر و جانعلی زاده، شهردار این شهر در محل شورای اسلامی آبسرد برگزار شد.

در این نشست که با هدف بررسی مسائل و چالش‌های مرتبط با خدمات آب‌رسانی و فاضلاب در شهر آبسرد برگزار شد، طرفین بر لزوم همکاری و هماهنگی بیشتر برای بهبود زیرساخت‌ها و ارتقاء سطح خدمات‌رسانی به شهروندان تأکید کردند.

رئیس شورای اسلامی و شهردار آبسرد نیز در این جلسه ضمن تشکر از زحمات مجموعه آب و فاضلاب، خواستار تسریع در اجرای پروژه‌های آبرسانی شدند. همچنین نمایندگان شرکت آبفا گزارشی از اقدامات صورت‌ گرفته و برنامه‌های آتی ارائه کردند.

در این نشست، موضوع ایجاد تاسیسات فاضلاب در شهر آبسرد نیز با رویکرد حفاظت از محیط زیست و استفاده بهینه از منابع مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

بر این اساس، استفاده از پساب تصفیه‌شده جهت آبیاری فضای سبز شهری یکی از محورهای اصلی این طرح خواهد بود که می‌تواند ضمن کاهش مصرف آب شرب، نقش مؤثری در حفظ منابع آبی و بهبود شرایط زیست‌محیطی ایفا کند.

در پایان این نشست، توافقاتی در خصوص تسهیل روند اجرایی برخی پروژه‌های عمرانی و ارتقاء خدمات عمومی صورت گرفت.


انتهای پیام/
  • نوشته شده
  • در يکشنبه 31 فروردين 1404
  • ساعت 07
  • توسط حمید کوچکی/ادمین فرمانداری دماوند
  • تعداد بازدید 19
  • واحد ارجاع دهنده وب سایت فرمانداری دماوند
نظرات شما
captcha refresh
Aa