سه شنبه 22 مهر 1404
تاریخ : سه شنبه 21 اسفند 1403
کد 165473

استانداری تهران خواستار همراهی مردم و دستگاه‌ها برای عبور از خشکسالی شد

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران خواستار همراهی مردم و دستگاه‌ها، برای عبور از خشکسالی در این استان شد.
به گزارش روابط عمومی استانداری تهران، سید کمال‌الدین میرجعفریان، در جلسه بررسی راهکارهای تأمین منابع و صرفه جویی در مصرف آب استان تهران، با اشاره به شرایط خشکسالی در این استان، بر لزوم مدیریت بهینه مصرف آب تأکید کرد.
وی اظهار داشت: طی جلسه‌ای که با حضور مدیران دستگاه‌های ذیربط برگزار شد، مقرر است برنامه‌های لازم برای تأمین آب مورد نیاز و مقابله با خشکسالی تنظیم شود.

میرجعفریان با اشاره به محدودیت‌های موجود در منابع آبی، افزود: با توجه به کاهش بارش‌ها و ذخایر آبی پشت سدها، نیاز است برنامه‌های صرفه‌جویی حداکثری به‌صورت جدی اجرایی و دستگاه‌های اجرایی موظف هستند با حداکثر توان، اقدامات لازم را انجام دهند و در کنار آن، اطلاع‌رسانی و همراهی مردم در مدیریت مصرف آب نیز ضروری است.

وی از اصحاب رسانه خواست تا با اطلاع‌رسانی مناسب، اهمیت صرفه‌جویی در مصرف آب را به‌خوبی به مردم منتقل کنند و افزود: انتظار داریم هموطنان عزیز با رعایت الگوی مصرف، به‌ویژه پرهیز از استفاده آب شرب برای مصارف غیرشرب و بهداشتی، در عبور از این برهه همراهی داشته باشند، همچنین در ایام خاصی که شستشوهای گسترده انجام می‌شود، باید بیش از پیش مراقب مصرف آب باشیم.
معاون استاندار تهران در پایان ابراز امیدواری کرد که با همکاری دستگاه‌های اجرایی و همراهی مردم، بتوانیم از این مقطع عبور و شرایط بهتری را در مدیریت منابع آبی استان تجربه کنیم.
  • نوشته شده
  • در سه شنبه 21 اسفند 1403
  • ساعت 18
  • توسط امیر محمدصالح /روابط عمومی/استانداری تهران
  • تعداد بازدید 31
نظرات شما
captcha refresh
Aa