چهارشنبه 5 شهريور 1404
تاریخ : چهارشنبه 15 اسفند 1403
کد 165357

سرپرست دفتر امور بانوان و خانواده استانداری تهران:

رفع محرومیت و توانمندسازی زنان سرپرست‌خانوار از جمله مأموریت‌های اصلی در حوزه زنان و خانواده است

سرپرست دفتر امور بانوان و خانواده استانداری تهران با اشاره به اینکه رفع محرومیت و توانمندسازی زنان سرپرست خانوار از ماموریت های اصلی بشمار می رود گفت: دولت با ارائه تسهیلات و مهارت آموزی قصد دارد در این عرصه موثر باشد.
به گزارش روابط عمومی استانداری تهران،پریسا علیلو در دیدار با سرپرست فرمانداری ملارد، فعال کردن ظرفیت زنان کارآفرین برای کمک به زنان کارجو، افزایش و تسریع ارائه تسهیلات، تأسیس و تجهیز بازارچه‌های فروش محصولات و امکان فروش در سکوی مجازی به صورت رایگان، فراهم کردن ظرفیت‌ها برای آموزش مهارت‌های کاری و تسریع در فرایندهای اداری دریافت تسهیلات را از خدمات دولت چهاردهم در زمینه کسب و کار زنان سرپرست خانوار دانست.
 
وی افزود: ایجاد شبکه‌های اجتماعی زنان سرپرست خانوار یکی از مداخلات موثر برای تبادل تجربیات، همدلی، همکاری و افزایش سرمایه اجتماعی آنها است که به طور مستقیم در توانمندسازی اجتماعی و روان شناختی این افراد موثر است و می‌تواند از طریق انتقال تجربیات کاری زمینه مناسبی را برای توانمندسازی اقتصادی آنها فراهم کند.
 
سرپرست دفتر امور زنان و خانواده استانداری تهران افزایش فرصت‌های آموزشی برای زنان سرپرست خانوار و فرزندان آنها را ابزار مهمی در توانمندسازی اجتماعی، روان‌شناختی و اقتصادی آنها دانست که می‌تواند از بازتولید آسیب‌های مرتبط با این خانواده ها جلوگیری کند.
 
  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 15 اسفند 1403
  • ساعت 20
  • توسط امیر محمدصالح /روابط عمومی/استانداری تهران
  • تعداد بازدید 31
نظرات شما
captcha refresh
Aa