يکشنبه 20 مهر 1404
تاریخ : پنجشنبه 16 اسفند 1403
کد 165346

زیرساخت‌های محلات كم‌برخوردار توسعه یابد

نایب‌رئیس شورای اسلامی شهرقدس با ارائه گزارشی از بازدید و احصای مشکلات محله محمدآباد، بر توسعه زیرساخت‌ها و تامین سرانه‌های محلات کم‌برخوردار از جمله محله محمدآباد تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهرقدس؛ روح‌انگیز یوسفی در نطق پیش از دستور خود در سیصد و هفتاد و هشتمین جلسه شورای اسلامی، گفت: در حال حاضر توسعه زیرساخت‌ها و ارائه خدمات شهری به محله محمدآباد به واسطه قرار گفتن در حریم بستر رودخانه با موانع قانونی مواجه است که رفع این مشکل از طریق مراجع بالادستی در دستور کار قرار دارد.

وی افزود: این محله با کمبودهایی در بحث سرانه‌ها مواجه است. در این منطقه اراضی مناسبی جهت توسعه فضای سبز و احداث فضاهای فرهنگی و مسجد وجود دارد که پیشنهاد می‌کنیم شهرداری به منظور تامین سرانه‌های عمومی در این محله اقدام نماید.

نایب‌رئیس شورای اسلامی شهرقدس اظهار کرد: علیرغم اجرای پروژه‌های متعدد عمرانی در نقاط مختلف شهر از جمله مناطق کم‌برخوردار، این محلات به دلیل تراکم جمعیتی زیاد با کمبود سرانه‌ها مواجهند که باید برنامه‌ریزی جهت توسعه زیرساخت‌ها و تامین سرانه‌های محلات مذکور در دستور کار قرار گیرد.

  • نوشته شده
  • در پنجشنبه 16 اسفند 1403
  • ساعت 14
  • توسط رضا قاسمی پیربلوطی/شهرداری قدس/استانداری تهران
  • تعداد بازدید 25
نظرات شما
captcha refresh
Aa