پنجشنبه 6 شهريور 1404
تاریخ : سه شنبه 14 اسفند 1403
کد 165291

بازیافت نخاله‌های ساختمانی راهكاری برای ساماندهی پسماندهای عمرانی

دبیر شورای اسلامی شهرقدس با اشاره به انباشت نخاله‌های ساختمانی در نقاط مختلف شهر، بر لزوم بازیافت این پسماندها به منظور مدیریت بهینه این حوزه برای حفاظت از محیط زیست و ایجاد درآمد پایدار تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهرقدس؛ محمدباقر قیومی در نطق پیش از دستور خود در سیصد و هفتاد و هفتمین جلسه شورای اسلامی شهر ، ضمن تبریک ماه مبارک رمضان و آرزوی قبولی عبادات، به برخی از موضوعات مدیریت شهری پرداخت و گفت: یکی از معضلات امروز شهرقدس انباشت نخاله‌های ساختمانی در نقاط مختلف شهر است که علیرغم جمع‌آوری گسترده نخاله‌ها توسط شهرداری، اما به دلیل نبود گود نخاله، شهرداری نیز قادر به انتقال این پسماندها و مدیریت کارآمد این حوزه نیست.

وی با بیان اینکه وجود نخاله‌های ساختمانی علاوه بر از بین بردن سیمای شهری، تاثیر منفی بر روحیه و سلامت شهروندان دارد، افزود: در صورت واگذاری گود نخاله، شهرداری می‌تواند به خوبی این حوزه را ساماندهی کند. علاوه بر این، بازیافت این پسماندها راهکار خوبی برای مدیریت بهینه این حوزه جهت حفاظت از محیط زیست و ایجاد درآمد پایدار خواهد بود.

دریافت سند تبدیل به احسن برای شوارع و املاک شهرداری، تسریع در راه‌اندازی استخر مروارید و بهره‌برداری از خوابگاه ورزشکاران در استادیوم شهدا از دیگر موضوعات مطرح شده توسط دبیر شورای اسلامی در این جلسه بود.

  • نوشته شده
  • در سه شنبه 14 اسفند 1403
  • ساعت 07
  • توسط رضا قاسمی پیربلوطی/شهرداری قدس/استانداری تهران
  • تعداد بازدید 21
نظرات شما
captcha refresh
Aa