يکشنبه 4 آبان 1404
تاریخ : يکشنبه 7 بهمن 1403
کد 164540

شهردار خبر داد؛

فضاسازی و تبلیغات محیطی عید مبعث در سطح شهر فرون آباد انجام شد

شهردار فرون آباد گفت: همزمان با فرا رسیدن 27 رجب مبعث حضرت ختمی مرتبت محمد مصطفی (ص)، فضاسازی و تبلیغات محیطی در سطح شهر صورت پذیرفت.
به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر فرون آباد، محمد عسگری فرد شهردار فرون آباد با اشاره به این که عید سعید مبعث از ایام و اعیاد وحدت آفرین برای مسلمانان جهان است که ویژگی های مشترک مذاهب مختلف اسلامی از جمله اعتقاد به خدای یگانه، حضرت رسول اکرم (ص) و کتاب آسمانی قرآن در آن نمایانگر است، عنوان کرد: همزمان با فرا رسیدن 27 رجب عید بزرگ مبعث، تبلیغات محیطی در معابر عمومی شهر با نصب انواع بنر انجام شد.
 
وی افزود: فضاسازی شهری در قالب نصب بنر و به منظور ترویج فرهنگ اسلامی و ایجاد نشاط در فضای شهر انجام شده و سعی بر آن بوده که متناسب با این عید بزرگ و مهم فضاسازی مناسبی در سطح شهر صورت گیرد.
 
شهردار فرون آباد  ضمن تبریک فرارسیدن 27رجب سالروز عید مبعث بیان داشت: مدیریت شهری فرون آباد به همین مناسبت اقدام به فضاسازی سطح شهر نموده است.
 
  • نوشته شده
  • در يکشنبه 7 بهمن 1403
  • ساعت 16
  • توسط حسن سندگل/شهرداری فرون آباد پاکدشت/استانداری تهران
  • تعداد بازدید 17
نظرات شما
captcha refresh
Aa