سه شنبه 22 مهر 1404
تاریخ : جمعه 28 دي 1403
کد 164258

سرپرست فرمانداری قدس:

احداث پروژه مرکز دیالیز خیریه امام علی(ع) شهر قدس در مرحله پایانی قرار دارد

️سرپرست فرمانداری قدس با اشاره به اینکه احداث پروژه مرکز دیالیز خیریه امام علی(ع) شهر قدس در مرحله پایانی قرار دارد گفت: با افتتاح این مرکز نه تنها شهروندان قدس بلکه شهرستان‌‌های همجوار نیز از امکانات مرکز بهره‌مند خواهند شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان قدس، علیرضا فاتحی‌نژاد، در بازدید از مرکز جدید دیالیز خیریه امام علی(ع) که با همراهی، امیر عذیری معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری، فرهاد محمدجانی معاون امور فنی و عمرانی فرمانداری، رؤسای دستگاه‌های خدمات‌رسان و دیگر مسئولین انجام شد، بیان کرد: در جهت توسعه این مرکز دیالیز، اعضای انجمن با همکاری خیرین شهرستان نسبت به احداث مرکز جدیدی واقع در شهرک فرزان اقدام نمودند که در مراحل پایانی بهره‌برداری قرار دارد.
️سرپرست فرمانداری قدس گفت: با افتتاح این مرکز نه تنها شهروندان شهرستان قدس بلکه شهرستان‌‌های همجوار نیز از امکانات مرکز دیالیز بهره‌مند خواهند شد و در راستای بهره‌برداری هرچه سریعتر آن اقدامات لازم صورت خواهد گرفت.
️لازم به ذکر است سرپرست فرمانداری قدس ضمن حضور در مرکز دیالیز نرگس، از مرکز جدید دیالیز خیریه امام علی(ع) نیز بازدید کرد و مشکلاتی از قبیل افزایش آمپر برق، انشعابات آب و دیگر موارد بررسی و دستورات لازم را در راستای رفع آن صادر کردند.

/انتهای پیام/
  • نوشته شده
  • در جمعه 28 دي 1403
  • ساعت 16
  • توسط حدیث سهیلی/ادمین فرمانداری قدس
  • تعداد بازدید 15
  • واحد ارجاع دهنده فرمانداری قدس
نظرات شما
captcha refresh
Aa