پنجشنبه 6 شهريور 1404
تاریخ : پنجشنبه 27 دي 1403
کد 164244

تکریم خانواده شهدا از اولویت های مهم مسئولان شهریار باشد

سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان شهرستان شهریار گفت: تکریم خانواده شهدا از اولویت های مهم مسئولان شهریار باشد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری ویژه شهرستان شهریار ، سجاد برنجی عصر پنج شنبه با حضور در منزل شهید والامقام «علی بهزادی» ضمن دیدار و گفتگو با خانواده ی معظم این شهید دفاع مقدس که با همراهی حجت الاسلام و المسلمین بجانی امام جمعه صباشهر، کردی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان شهریار و جمعی از مسئولین برگزار شد، گفت: دیدار با خانواده معظم شهدا افتخاری است که باید از این فرصت جهت تکریم و بزرگداشت خانواده معظم شهدای گرانقدر استفاده کرد.
برنجی با اشاره به اینکه خانواده های معظم شهیدان شایسته تقدیر هستند، افزود: آنان با تقدیم جان شیرین عزیزان شان برای کشور و دوام انقلاب از خودگذشتگی و ایثار را معنا کرده اند.
سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان شهریار با تاکید بر تکریم خانواده شهدا توسط مسئولان ادامه داد: خانواده شهیدان و ایثارگران از نظر تأثیر و شایستگی و اخلاق مداری فقط با خود شهدا قابل مقایسه هستند و با هیچ قشر دیگری، این مجموعه گرانقدر قابل قیاس نیستند.
شایان ذکر است شهید «علی بهزادی»، بيست ‌و هفتم ارديبهشت ۱۳۶۷، در ماووت عراق بر اثر اصابت گلوله، به فیض شهادت نائل آمد. مزار ایشان در گلزار شهداي امامزاده ابراهيم روستاي دهشاد بالا از توابع شهرستان شهریار قرار دارد.
  • نوشته شده
  • در پنجشنبه 27 دي 1403
  • ساعت 15
  • توسط لیلا شهبازی/ادمین فرمانداری شهریار
  • تعداد بازدید 16
  • واحد ارجاع دهنده وب سایت فرمانداری شهرستان شهریار
نظرات شما
captcha refresh
Aa